Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Business Coaching

Lygge
Yhteenveto
4–6 kuukautta
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Tilauksesta

Verkossa
Tilauksesta
Business Coaching

Business Coaching

Business coaching on tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen ohjausmuoto ja kehittämisen keino, jossa coach tukee coachattavaa kirkastamaan ja saavuttamaan ammatillisia ja liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

Usein coachingia käytetään erityisesti asiantuntijoiden, esihenkilöiden ja johtajien kasvun ja kehittymisen tukena.  Coaching tukee parhaidenkin kasvua ja kehittymistä. On toki tilanteita, missä coaching ei ole paras kehittymisen tuki. Esimerkiksi tilanteissa, jolloin on tarpeen kasvattaa perusosaamista.

Coachingin avulla mahdollistetaan coachattavan voimavarojen hyödyntäminen ja kasvu, lisätään toimeenpanokykyä, itseohjautuvuutta sekä mahdollistetaan henkilön kasvu seuraavalle tasolle.

Business coachingia voi hyödyntää niin yksilön kuin tiimin kehittämisessä.

Coaching-prosessi 

Business coaching -prosessi kestää tilanteesta ja tavoitteista riippuen 4–6 kuukautta. Tyypillisesti on noin kuusi – kahdeksan 1,5 h:n tapaamista sekä tapaaminen alussa tavoitteiden määrittelyyn ja loppuarviointi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business Coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Soveltuu esimerkiksi asiantuntijoille ja esihenkilöille.

Kouluttaja

Lyggellä voacheina toimivat certifioidut coachit, joilla on kokemusta niin coachina toimimisesta kuin yrityselämästä ja julkishallinnosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Business Coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lygge

Lygge – Jatkuvan uudistumisen hallintaa

Lygge on johtamisen ja organisaation kehittämisen valmennus- ja konsultointiyritys, joka auttaa organisaatioita toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössä hallitsemalla jatkuvan uudistumisen itseohjautuvuutta vahvistamalla. Lygge auttaa rakentamaan organisaatioita, joissa johtaminen perustuu tarpeeseen ja kyvykkyyteen, ja päätökset sekä tekeminen tapahtuvat lähellä tekemistä. Osaamisen liikkuminen on...


Lue lisää kouluttajasta Lygge ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lygge

Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.lygge.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Miten sinä johdat?

Osallistu Palvelevan johtamisen kehittymisohjelmaan (ESLC™) tai käy ohjelman osa SLII®-valmennus erikseen verkossa. Tutustu valmennuksiin!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Business Coaching täytä seuraavat tiedot: