Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentti

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
130 - 300 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 300 EUR, 130 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
300 EUR
12.10.2023

Helsinki
130 EUR
12.10.2023
Taitotalo

Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentti

Taitotalossa voi suorittaa Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyyden tentin, joka on tarkoitettu turvallisuusjärjestelmien uusille suunnittelijoille sekä pätevyyden uusijoille.

Turvallisuusjärjestelmiä suunnittelevan tai toimittavan liikkeen palveluksessa on oltava vähintään yksi vaatimukset täyttävä henkilö, mikäli yritys haluaa hakeutua Finanssiala ry:n ylläpitämille turvallisuusjärjestelmiä toimittavien yritysten luetteloon. Osoituksena tästä riittää Taitotalossa hyväksytysti suoritettu tentti sekä ennakkotehtävä ja niistä myönnetty todistus

Tentin suorittaminen koskee myös lukkoliikettä, joka toimittaa lukitusjärjestelmien lisäksi esim. murtohälytysjärjestelmiä.
Tentin suorittajan pitää hallita turvallisuusjärjestelmät, suunnittelu ja toimintaperiaatteet, sekä lisäksi tuntea lainsäädäntö, Finanssiala ry:n vaatimukset ja rikostorjuntaan liittyvät turvallisuusohjeet.

Hakija voi halutessaan lisäksi hakea Taitotalon todistuksella Inspecta Sertifiointi Oy:ltä turvallisuusjärjestelmien suunnittelijoiden henkilösertifikaattia.

Koulutuksesta hyötyvät

Ote Finanssiala ry:n vaatimuksesta:

Päävastuullinen suunnittelija

Liike nimittää yhden työntekijän päävastuulliseksi suunnittelijaksi MHJ:n suunnittelua ja asennusta varten. Päävastuullisella suunnittelijalla on oltava tekninen pätevyys ja osaaminen huomata yhtiönsä suorittamassa teknisessä työssä esiintyvät puutteet sekä valtuudet aloittaa korjaustyöt asianmukaisissa puitteissa.
Päävastuullisen tai vastuullisen suunnittelijan tulee olla henkilö, joka täyttää Finanssiala ry:n vahvistamat turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyydelle asetetut vaatimukset.

Uusille suunnittelijoille lähetetään ennakkomateriaali ja -tehtävä noin 2 viikkoa ennen tenttiä, ennakkotehtävä palautetaan muistitikulla tenttipäivänä. Finanssiala ry:n tentti on kirjallinen tehtävä. Todistus on voimassa 5 vuotta. Pätevyyden voi uusia suorittamalla uusintatentin.

Hinnat

  • uusi suunnittelija (ennakkomateriaali  ja -tehtävä + tentti) 300 € + alv.
  • pätevyyden uusija (tentti) 130 € + alv.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentti täytä seuraavat tiedot: