Väliaikaisen vartijan koulutus (40 h), turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinnon osa

Taitotalo
Yhteenveto
5 päivää
Tutkinto
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
24.4.2023

Helsinki
8.5.2023

Helsinki
29.5.2023

Helsinki
5.6.2023
Taitotalo

Väliaikaisen vartijan koulutus (40 h), turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinnon osa

Koulutuksesta saat perustiedot ja -taidot vartijana työskentelystä sekä kattavasti tietoa yksityistä turvallisuusalaa säätelevästä lainsäädännöstä. Koulutuksen suoritettuasi saat oikeuden toimia 4 kuukautta vartiointiliikkeen palveluksessa väliaikaisena vartijana.

Koulutus antaa sinulle tietoja ja taitoja, joiden avulla työskentely yksityisellä turvallisuusalalla väliaikaisen vartijan tehtävissä on mahdollista.

Koulutuksessa tutustut muun muassa yksityiseen turvallisuusalaan toimialana ja vartioimisliiketoimintaan sekä opit hahmottamaan vartijan tehtäviä sekä kehität osaamistasi turvallisuuslainsäädännöstä.

Koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus toimia 4 kuukautta väliaikaisen vartijan tehtävissä, ja voit jatkaa opintoja varsinaiseen vartijakoulutukseen (80h).

Koulutuksesta hyötyvät

yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa olevat, vartiointityötä tekevät tai alalle aikovat sekä esimerkiksi vastaanotossa toimivat ja vahtimestarit.
Hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa ja vähintään B2.1-tasoista suomen kielen taitoa.

Toteutus

Koulutus kestää 5 päivää (40 h). Koulutus toteutetaan päiväopetuksena klo 8.00-16.00. Koulutuksen kaksi viimeistä päivää ovat lähiopetusta, muutoin koulutus järjestetään etäopetuksena Teamsilla.

Koulutus perustuu lakiin (1085/2015) yksityisistä turvallisuuspalveluista.

Sisältö

 • yksityinen turvallisuusala toimialana
 • turvallisuuslainsäädäntö
 • vartioimisliiketoiminta
 • vartijan toiminta
 • poliisitoiminta ja siihen liittyvät vartijan tehtävät
 • ennaltaehkäisy ja vartijan toiminta poikkeavissa tilanteissa
 • työturvallisuus
 • hätäensiapu

Koulutus antaa sinulle tietoja ja taitoja, joiden avulla työskentely yksityisellä turvallisuusalalla väliaikaisen vartijan tehtävissä on mahdollista. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus toimia 4 kuukautta väliaikaisen vartijan tehtävissä ja voit jatkaa opintoja varsinaiseen vartijakoulutukseen (80 h).

Kurssin lopuksi järjestetään koe, jonka hyväksytysti suorittaneella on oikeus toimia 4 kuukautta vartiointiliikkeen palveluksessa väliaikaisena vartijana. Väliaikainen vartijakortti anotaan poliisilta.

Hinta ja ilmoittautuminen

Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen, saat sähköpostiisi ”hakemuksesi on vastaanotettu” -viestin. Ilmoittautumisesi on tällöin vahvistettu ja sitova. Kurssin suorittamiseen liittyvät käytännön ohjeet toimitetaan sinulle erillisessä sähköpostiviestissä noin viikko ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksen hinta on 290 €.

Jos et läpäise kurssikoetta ensimmäisellä kerralla, voit uusia sen kerran veloituksetta. Tämän jälkeen sinulla on oikeus uusia koe vielä kaksi kertaa, mutta niistä laskutetaan 50 €/koe. Jos kolmaskaan uusintakoe ei mene läpi, pitää koulutus käydä kokonaan uudelleen.

Perumisehdot

 • Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 7 päivää ennen koulutuksen alkua.
 • Alle 7 pv ennen koulutustilaisuutta tehdyistä perumisista peritään 50% alkuperäisestä hinnasta.
 • Jos perumista ei tule ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko hinta.

Perumisilmoitus tulee tehdä sähköpostilla koulutussuunnittelija Heidi Nissiselle, heidi.nissinen@taitotalo.fi. Huom! Perumisilmoituksia ei voi tehdä puhelimitse tai esimerkiksi Taitotalon asiakaspalvelun kautta.

Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oppilaitoksella on oikeus muuttaa koulutuksen hintaa, sisältöä ja ajankohtaa sekä perua koulutus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Väliaikaisen vartijan koulutus (40 h), turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinnon osa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Väliaikaisen vartijan koulutus (40 h), turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Väliaikaisen vartijan koulutus (40 h), turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinnon osa täytä seuraavat tiedot: