Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Onnistu etäjohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen

Taskmill
Yhteenveto
3 tuntia
350 EUR + alv 24 % (yht. 434 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
350 EUR
22.9.2021

Verkossa
350 EUR
17.11.2021

Verkossa
Sopimuksen mukaan
 Onnistu etäjohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen

Onnistu etäjohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen

Liian monessa organisaatiossa etätyön lisääntyminen on lisännyt hierarkisuutta, palaveriputkia ja turhaa kiireen tuntua. Kohta siirrymme hybridimalliin, joka tuo taas uudenlaisia haasteita työn tekemiseen.

Onnistuakseen etäjohtamisessa kommunikaatio, koordinaatio ja kulttuuri ovat keskipisteessä. Muutokset työmuodossa vaativat myös sen, että johtamistyyli päivitetään ja opitaan uudet tavat päivittäisessä tekemisessä. Valmennuksen painopiste on ihmisen johtamisessa ja miten voit käyttää eri tekniikoita ja työkaluja luomaan ilmapiirin, jossa tiimityöskentely toimii myös, kun tiimi on kokonaan tai osittain etänä.

Koulutuksen sisältö

  • Johtaminen ja etäjohtaminen - mitkä ovat erot ja mikä on tärkeää etäjohtamisessa

  • Etätyöskentely - yleiset haasteet ja miten luot olosuhteet, jotka mahdollistavat etätyöskentelyn.

  • Miten suunnittelet ja toteutat etäpalaverin hyvin

  • Miten tehostat kommunikaatioita ja koordinaatiota etätyöskentelymallissa

  • Minkä tyyppiset työkalut auttavat tiimiä etätyöskentelyssä

Koulutuksen tavoittet

  • Valmistaa sinut työskentelemään ja johtamaan organisaatiota, jossa etätyöskentely on osa arkea.

  • Saat keinoja ja työkaluja, joiden avulla voit  luoda etätyöskentely-ystävällisen ympäristön 

  • Saat uusia johtamistaitoja, joita voit hyödyntää myös toimistolla

 

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia etätyöskentelyn periaatteet ja ymmärtää, miten saat tiimin onnistumaan etätyöskentelyssä.  Sopii kaikille aloille ja myös julkishallintoon.

Kouluttaja

Andreas Björk

Andreas rakentaa vahvoja tiimejä ja arvoa tuottavia yrityksiä. Hän on liidannut useita menestyksekkäitä transformaatioita, tuotelanseerauksia ja kriittisiä hankkeita. Andreas valmentaa ketteryyttä organisaation kaikilla eri tasoilla ja on kokenut fasilitoija. Andreaksen erityistaito on saada hajautetut organisaatiot ja etäjohtaminen toimimaan toimialasta riippumatta. Hänellä on myös reseptit ketteryyden skaalaamiseen IT:n ulkopuolelle sekä työntekijöiden sitouttamiseen. Andreakselta sujuu suomen lisäksi englanti ja ruotsi.

    

Raija Harle

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään  toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon 

ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa,coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut sadoille ihmisille SAFea, Scrumia ja Kanbania suomeksi ja englanniksi. Raija auttaa kehitysorganisaatioita takaisin raiteilleen yhdessä ihmisten itsensä kanssa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 350 € (+alv 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnistu etäjohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Onnistu etäjohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen täytä seuraavat tiedot: