Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Onnistuneen esimiestyön ja johtamisen avaimet

Turun kauppakamari
Yhteenveto
Neljä osaa
1 190 EUR + alv 24 % jäsenille 890 € + alv 24 %
6.10.2020
Haku päättyy: 29.9.2020
   
Lähiopetus
Turku
Koulutus
Onnistuneen esimiestyön ja johtamisen avaimet

Onnistuneen esimiestyön ja johtamisen avaimet

Esimiestyö on kriittinen osa yrityksen menestystä. Onnistunut esimiestyö ja johtaminen antavat organisaatiolle siivet onnistua ja kasvaa, kun taas heikko johtaminen voi rampauttaa organisaation toiminnan pahimmillaan kokonaan. Esimiehen rooli on eri organisaatioissa erilainen ja esimiehen vastuut voivat vaihdella merkittävästikin, mutta myös yhdistäviä tekijöitä on paljon. Ihmisten johtaminen, työn johtaminen ja itsensä johtaminen yhdistävät useimpia esimiesrooleja. Esimies tarvitseekin välineitä ja tukea tehtävänsä onnistuneeseen hoitamiseen ja työntekijöiden täyden potentiaalin hyödyntämiseen.

Onnistuneen esimiestyön ja johtamisen avaimet -koulutus on tarkoitettu kaikille esimiehille ja johtajille toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Koulutus tarjoaa työkaluja onnistuneeseen johtamiseen niin johtamisen psykologian kuin juridiikankin näkökulmasta ja ohjaa strategiseen ajatteluun.

Kohderyhmä

Esimiehet

Aikataulu

1. osa ti 6.10. klo 9 – 16

  • Paras osaamispotentiaali käyttöön – esimiestyön henkiset haasteet

2. osa to 22.10. klo 14 – 17

  • Esimiehen työnjohto-oikeuden rajat ja esimiehen vastuut

3. osa ke 11.11. klo 14 – 17

  • Haastavien henkilöstötilanteiden hoitaminen

4. osa ti 1.12. klo 14 – 17

  • Huippuvireisen työyhteisön rakentaminen

Kouluttaja

Timo Kultanen, FT, VTM, Johtamisen psykologian asiantuntija

Timo on työskennellyt esimiestyön ja johtamisen kehittämishankkeissa yli 30 vuotta pienistä yrityksistä pörssiyhtiöihin ja kotimaisista kansainvälisiin. Hän on erikoistunut esimiestyön, johtoryhmätyön ja strategiatyön kehittämiseen sekä johtajien henkilökohtaiseen valmennukseen. Lisäksi hän on tehnyt paljon muutosprosessi-konsultointia, työyhteisökriisien ratkaisutyötä sekä psyykkistä urheiluvalmennusta. Timo on Suomen psykologiliiton sertifioitu henkilöarvioija ja tehnyt paljon myös rekrytointi- ja suorahakukonsultointia sekä väitellyt tohtoriksi aiheesta Tunneäly esimiestyössä

Anna-Maija Marjakangas, OTM, Työoikeuden ja johtamisen asiantuntija

Anna-Maija on liiketoimintalähtöinen työsuhdejuristi sekä johtamisen asiantuntija 10 vuoden kokemuksella työsuhdejuridiikasta, henkilöstöasioista ja johtamisesta sekä haastavista mm. organisaatiouudistuksista ja liikkeen luovutuksista. Hänellä on vahva osaaminen myös yrityksen päivittäisten työsuhdeasioiden hoitamisesta. Anna-Maija on ollut mukana vaativissaneuvottelutilanteissa yrityskaupoissa, YT-menettelyissä, työehtosopimusneuvotteluissa sekä yksittäisissä työsuhdeasioissa, kuten työsuhteen päättämisissä ja on tunnettu erinomaisen selkeästä ja ymmärrettävästä esittämistyylistä.

Kustannukset

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 890 € + alv 24 %.

Normaalihinta 1190 € + alv 24 %.

Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut kullakin jaksolla.

Maksu laskutetaan koulutuskokonaisuuden päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista peritään puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnistuneen esimiestyön ja johtamisen avaimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kauppakamari sosiaalisessa mediassa

Turun kauppakamari

Turun kauppakamari

Turun kauppakamari

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio, jonka jäsenenä on yli 1800 eri kokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä ja yhteisöä. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin. Turun...


Lue lisää kouluttajasta Turun kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kauppakamari

Puolalankatu 1
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Onnistuneen esimiestyön ja johtamisen avaimet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 8.10.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: