11 heinä 2019

Täydennyskoulutusta kosmetologille

Täydennyskoulutusta kosmetologille, Täydennyskoulutusopas

Kosmetologi on ihon ja kehon kauneutta ja terveyttä ylläpitävä kauneudonhoitoalan ammattilainen. Kosmetologi tekee kasvohoitoja, ihonpuhdistusta, käsihoitoja, jalkahoitoja, hierontaa, ehostuksia ja korvien rei’ityksiä.

Kosmetologi esittelee ja myy ihonhoitotuotteita ja meikkejä. Kosmetologit työskentelevät kauneushoitoloissa, terveydenhuoltoalan yrityksissä, kylpylöissä, kosmetiikkamyymälöissä ja alan yrittäjänä.

Ehdotuksia täydennyskoulutukseksi kosmetologille

Kosmetologin työ sisältää asiakaspalvelua ja kosmetiikkatuotteiden myyntiä. Kouluttautumalla tehokkaammaksi myyjäksi ja asiakaspalvelijaksi kasvatat kilpailukykyäsi, teet lisämyyntiä ja vakuutat asiakkaat ammattitaidollasi.

Kosmetologi opastaa kauneustuotteiden käytössä ja oman tyylin löytämisessä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvia vuorovaikutustaitoja, joita pääset kehittämään neuvottelutaitojen, esiintymistaitojen ja pedagogian koulutuksissa.

Suuri osa kosmetologeista toimii yrittäjinä. Yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille sopivia vaihtoehtoja on yrittämisen tutkinnot sekä verotuksen, kirjanpidon ja markkinoinnin täydennyskoulutukset.

Kauneudenhoitoalan kansainvälistyminen edellyttää kielitaitoa. Monipuolinen kielitaito mahdollistaa laajemman asiakaskunnan palvelemisen. Tutustu tarjolla oleviin kielikursseihin ja räätälöi koulutus juuri sinun alallesi.

Kosmetologin työ on fyysisesti raskasta. Pidä huolta kehostasi perehtymällä esimerkiksi joogaan. Monet personal-trainereille suunnatut koulutukset sopivat kaikille liikunnasta ja fyysisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Mieti, haluatko jatkokouluttautua

Kauneudenhoitoala kehittyy jatkuvasti, joten kosmetologin on tärkeää pysyä mukana alan trendeissä.

Jos olet kiinnostunut jatkokouluttautumisesta, ota asia puheeksi esimiehesi kanssa. Sinulla voi olla mahdollisuus käyttää muutama päivä täydennyskoulutukseen tai työnantajasi saattaa olla valmis vastaamaan koulutuskustannuksistasi.

Aloita sopivan koulutuksen etsiminen pohtimalla mahdollisia aukkoja osaamisessasi ja miettimällä millä työsi osa-alueella haluaisit olla entistäkin parempi. Kysy esimieheltäsi ja kollegoiltasi vinkkejä koulutuksista, jotka kehittäisivät sinua.

Tulevaisuuden näkymät

Kauneudenhoidon palveluille ja tuotteille on jatkuva kysyntä ylläpitää alan työllisyyttä. Suuri osa kauneudenhoitoalan ammattilaisista toimii yrittäjinä, joten työllistyminen edellyttää yleensä toimivaa liikeideaa.

Liittyvät ammatit:

meikkaaja-maskeeraaja, jalkahoitaja, parturi-kampaaja

Lähteet: ammattinetti.fi

Viimeksi päivitetty: 11 heinä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 11.7.2019

Täydennyskoulutusta tiedottajalle

Tiedottaja viestii yrityksestä tai organisaatiosta ja sen toiminnasta. Tiedottaja voi huolehtia yrityksen sisäisestä viestinnästä tai ulkoisesta viestinnästä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien suuntaan. Tiedottajia työskentelee viestintäyrityksissä, viranomaisissa ja muissa organisaatioissa.  Kirjoittaminen Esiintymistaito Markkinointi / Viestintä Tiedotus Hakukoneoptimointi Verkkosivut Johta ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 1.2.2019

Matkaoppaan täydennyskoulutus

Matkaoppaana työsi on pitää huolta kohteeseesi matkanneista matkailijoista. Yleensä matkaoppaiden tehtäviin kuuluu matkustajien vastaanottaminen lentokentällä, tervetulotilaisuuksien järjestäminen, yleinen asiakaspalvelu ja neuvonta matkan aikana sekä aktiviteettien ja retkien myynti ja toteutus. Asiakaspalvelu Sähköpostiohjelmat Matkaoppaana on tärkeää, että olet hyvin asiakaspalvelukeskeinen ja ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 20.4.2023

Joonas Keskinen haluaa tuoda taiteen ja kulttuurin näkyvämmäksi osaksi arkea

Vuoden 2023 MBA-stipendi on myönnetty Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelman päällikkönä toimivalle Joonas Keskiselle.

Lue lisää
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.