⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Datan johtamisen strateginen kehittäminen

Ari Hovi Oy, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Hinta
1 500 EUR + alv 24 % (yht. 1 860 EUR)
Seuraava toteutus
30 elokuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kesto
2 päivää
Hinta
1 500 EUR + alv 24 % (yht. 1 860 EUR)
Seuraava toteutus
30 elokuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Datan johtamisen strateginen kehittäminen

Data ja tietojohtaminen liiketoiminnan ja uusien liiketoimintamallien kehittämisessä

Data tunnistetaan useimmissa organisaatioissa kriittiseksi resurssiksi ja omaisuuseräksi, josta on syytä pitää huolta ja johtaa.

Mutta miten johtaa tietoa niin, että tiedolla johtaminen ja tietotuotanto ovat koko organisaation yhteinen asia ja tietokulttuurin kehittäminen kaikkien vastuulla? Miten saadaan liiketoiminta aidosti kiinnostumaan datan hyödyntämisen mahdollisuuksista?

Vastaus piilee data-ammattilaisten ja liiketoiminnan edustajien yhteistyössä ja vuoropuhelussa. Molempien on tultava ulos mukavuusalueiltaan jakamaan tietoa, oppejaan ja kokemuksiaan ja löydettävä tähän yhteinen kieli, joka on perusta yhteiselle ymmärrykselle datan merkityksestä liiketoiminnan kehittämisessä.

Kurssikokonaisuus lähtee liikkeelle liiketoimintalähtöisen datastrategian rakentamisesta ja etenee siitä tietojohtamisen keskeisten osa-alueiden tarkempaan tarkasteluun ja niiden merkitykseen käytännön tietotyössä:

 • Datastrategian ja liiketoimintastrategian suhde ja vuoropuhelu
 • Tietovarantojen tunnistus ja priorisointi
 • Tietovarantojen yhdistäminen liiketoiminnan tarpeisiin käsitemallinnuksen avulla: yhteinen ymmärrys datan merkityksestä
 • Data omissa vai muiden käsissä? Toimittajien hallinta ja kilpailutukset
 • Data Govenrnancen soveltaminen liiketoiminnan käytäntöihin
 • Tietokulttuurin maturiteetti ja sen mittaaminen
 • Viestintä ja vuorovaikutus: periaatteet ja pelisäännöt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Datan johtamisen strateginen kehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

30 elokuuta, 2023

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille, jotka johtavat työssään tietoa joko liiketoiminnan tai datan/IT:n näkökulmasta; yhtä lailla talous-, myynti-, markkinointi-, HR- tai vastuullisuusjohtajille kuin myös IT- tai datajohtajille ja toiminnon vetäjille.

Liiketoimintajohtajille kurssikokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden oppia tietotyön ja datan perusperiaatteet ja lainalaisuudet kompaktisti ja ”omalla kielellään”. Datapuolen osaajat taas saavat uudenlaisen näkökulman työhönsä sekä roppakaupalla eväitä ja valmiuksia tiedon liiketoimintalähtöiseen johtamiseen.

Kustannukset

1500€+alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Datan johtamisen strateginen kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Ari Hovi Oy
Itälahdenkatu 22 A
00210 Helsinki

Menesty datalla Suomen ykkösosaajan kanssa

Haetko organisaatiollesi kilpailuetua datasta? Tarvitsetko kumppanin, joka tukee sinua datatyön kaikissa vaiheissa datastrategioista ja auditoinneista osaamisen kehittämiseen? Ari Hovi on täyden palvelun konsultti- ja koulutustalo, jolla on vuosikymmenten kokemus alan parhaista käytännöistä ja liiketoimintalähtöinen ote datatyöhön. Olivatpa haasteesi tiedolla johtamisen,...

Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu

Kouluttajat

Jari Ylinen, Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy

Jari  Ylisellä on monipuolinen kokemus CIO-tehtävistä sekä muutosjohtamisesta. Hän vetää sekä suomalaisten yritysten tietohallintojohdon yhteistyöryhmää, IT Forumia että liikkeenjohdon yhteistyöryhmää, Systeemiryhmää. Hänen erityisaluettaan ovat organisaation IT-arkkitehtuuri ja tietovarastoinnin hyödyntäminen liiketoiminnassa.

Suso Kolesnik, Strategiakonsultti Ari Hovilla

Suso Kolesnikilla on pitkäaikainen kokemus SOK:n johtoryhmän viestintä- ja vastuullisuusjohtajana strategiatyöstä sekä johtotehtävistä mm. IBM:ssä ja Teklassa. Suso on vastuullisen liiketoiminnan johtamisen asiantuntija, coach ja mentori, joka saa niin strategiaprosessit lentoon kuin ihmiset löytämään parhaan potentiaalinsa. Suso tietää miksi ”viestintä epäonnistuu aina, paitsi sattumalta” ja osaa huolehtia, että tämä motto ei meidän asiakashankkeissamme pidä paikkaansa.