Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Master datan hallinnan perusteet / The essentials of Master data management

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
Kesto: 1 päivä
Aloituspäivämäärä: Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan
   
Paikkakunta: Helsinki, Useita paikkakuntia
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Kouluttaja: Ari Hovi Oy plus

Master datan hallinnan perusteet / The essentials of Master data management

#Education#

Opi keskeiset MDM-käsitteet

Tämä Master Data Management -kurssi on osa koulutuskokonaisuutta, joka pitää sisällään päivän Data Governance,- sekä Data Quality -koulutukset. Voit käydä kurssit myös erikseen, sillä ne ovat itsenäisiä kokonaisuuksia.

Master Data Management (MDM, avaintiedonhallinta) koetaan liian usein akateemisena harjoituksena ja IT-osaston omana harmonisointina, joka jää kauas todellisista liiketoimintahyödyistä. On jo aika ravistaa tätä käsitystä ja oppia menetelmiä sekä parhaita käytäntöjä aiheen eri osa-alueille.

Koulutuksen hyödyt

Kurssin jälkeen pystyt toimimaan MDM-hankkeen eri vaiheissa aina liiketoimintahyötyjen kartoittamisesta prosessien jalkauttamiseen asti ja ymmärrät sen yhteyden organisaation strategiseen toiminnan kehittämiseen. Osallistujana opit keskeiset MDM-käsitteet ja -toimintamallit sekä saat mukaasi konkreettisia työvälineitä oman organisaatiosi MDM-kehittämisen tueksi. Koulutuksessa MDM-osa-alueet käydään vaiheittain läpi esimerkkien ja harjoitusten avulla.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tutustutaan seuraaviin aiheisiin

  • Mitä on Master Data ja miksi sitä täytyy hallita?
  • Master Datan määrittely ja standardisoini
  • Master Datan elinkaari ja prosessit
  • Master Data arkkitehtuurit ja järjestelmät

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master datan hallinnan perusteet / The essentials of Master data management, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikille MDM -alueesta kiinnostuneille. MDM-vastaaville, arkkitehdeille, tietovarastoasiantuntijoille, alueen esimiehille ja projektipäälliköille. Sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille

Kouluttaja

Taru Väre on vetänyt erilaisia aikuiskoulutuksia vuodesta 2008, sisältäen sekä useita päiviä kestäviä, että vain muutaman tunnin järjestelmä-, prosessi- ja tiedonhallintakoulutuksia. Talent Basessa hän työskentelee tiedonhallinan konsulttina vaativissa asiakasprojekteissa sekä MDM-alueen kouluttajana. Töiden ulkopuolellakin Taru on edistämässä tiedonhallinnan kehittämisestä DAMA Finlandin puheenjohtajan roolissa. Taru on suorittanut DAMA CDMP Practitioner-sertifioinnin v. 2017

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 900 € + alv 24 %.

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tiedonhallinnan koulutus - tuoteriippumattomasti

Ovatko organisaatiosi tiedot hallinnassa? Miten oppia Big Dataa? Miten kuvata ja mallintaa tietoja? Miten tietovarasto kannattaa rakentaa?  Miten rakentaa kokonaisarkkitehtuuria? Miten oppia nopeasti SQL? Ongelmiin löytyy apua oikeasta koulutuksesta. Ari Hovi Oy tarjoaa pitkään kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuvia tiedonhallinnan kursseja, joiden...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Master datan hallinnan perusteet / The essentials of Master data management? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Master datan hallinnan perusteet / The essentials of Master data management täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

CIPP/E ja CIPM yhdessä paketissa!

Toimi tietosuojavastaavana GDPR:n edellytysten mukaisesti. Suorita Certified Information Privacy Manager ja Certified Information Privacy Professional -yhdistelmäkoulutus!