Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietosuojan perusteet EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaan

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
1 päivä
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan
   
Helsinki, Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Tietosuojan perusteet EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaan

Tietosuojan sääntely uudistui ja yhtenäistyi Euroopassa keväällä 2016, kun Euroopan unionin uusi tietosuoja-asetus hyväksyttiin. Voimaantullessaan uusi asetus uudistaa tietosuojan oikeudellisen perustan. Tietosuoja-asetus parantaa rekisteröityjen henkilötiedon suojaa uusilla ja yksityiskohtaisilla oikeuksien määrittelyillä. Samalla rekisterinpitäjien velvoitteet lisääntyvät ja tarkentuvat. Jatkossa uusi asetus helpottaa henkilötietojen siirtoa Euroopan unionissa ja yhdenmukaistaa yritysten kilpailutilannetta.

Tietosuojaa tarkastellaan kurssilla pääasiassa yksityisen, B2C- tai B2B-alueella toimivan rekisterinpitäjän näkökulmasta – kurssilla pyritään myös esittämään käytännöllisiä vastauksia tietosuojan peruskysymysten soveltamiseksi.

Kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi tietosuojan perusteet EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaan käsittelemällä muun muassa seuraavia aiheita:

  • Tietosuojan käsite ja keskeiset määritelmät
  • Olennainen oikeudellinen sääntely
  • Tietosuojaperiaatteet
  • Rekisteröidyn oikeudet
  • Rekisterinpitäjän velvollisuudet
  • Viranomaistoiminta
  • Sanktiot ja seuraukset tietosuojavelvoitteiden rikkomisesta

Kurssilla tarkastellaan myös kokoavaa käytännön case-esimerkkiä keskeisten tietosuojakäsitteiden hahmottamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietosuojan perusteet EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaan, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tietosuojaa tarkastellaan kurssilla pääasiassa yksityisen, B2C- tai B2B-alueella toimivan rekisterinpitäjän näkökulmasta.

Kouluttaja

Erkka Pälä (OTK, DI) on tietosuojaan ja tietotekniikkaoikeuteen erikoistunut lakimies ja konsultti.  Hän on osallistunut lakimiehen, konseptiomistajan, -kehittäjän ja konsultin tehtävissä ICT-, rahoitus-, luottotieto- ja mediasektorin sekä valmistavan teollisuuden asiakkaiden vaativien tietosuojahankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä B2C- että B2B-ympäristöissä. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti liiketoimintavaatimusten, IT:n ja oikeudellisten tietosuojasääntöjen ymmärtäminen, yhteensovittaminen ja tiivistäminen toteutuksen mahdollistaviksi konsepteiksi sekä tietosuojasuunnitelmien käytäntöön vieminen. Aiemmin hän on työskennellyt useissa tietotekniikan konsultoinnin tehtävissä. Työn ohella Erkka toimii Suomen DAMA:n hallituksessa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 850 € + alv 24 %.

Pyydä tarjous yrityksellesi räätälöidystä koulutuksesta!

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tulevaisuuden menestyjät osaavat hyödyntää dataa.

Haluatko kasvattaa omaa ja organisaatiosi osaamista ja kykyä hyödyntää dataa? Opi nyt uutta kotimaisilta ja Suomeen tulevilta alan huippukouluttajilta.  Laadukkaista koulutuksista saamallasi tietotaidolla vältät monta sudenkuoppaa, säästät aikaa, ratkaiset ongelmia ja saat kestävämpiä lopputuloksia. Suomen suurimmat organisaatiot ja IT-asiantuntijat luottavat...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietosuojan perusteet EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaan? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietosuojan perusteet EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaan täytä seuraavat tiedot: