Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TUNI

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
8 kuukautta
490 EUR (arvonlisäverotonta)
2.5.2023
Haku päättyy: 18.4.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Opetus/ Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op

Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TUNI

Kasvatustieteiden perusopinnoissa perehdytään kasvatuksen historiallisiin, filosofisiin, sosiologisiin ja psykologisiin lähtökohtiin sekä kasvatustieteellisen tutkimuksen ja tutkimusetiikan peruskysymyksiin. Oppimista, kasvatusta, opetusta ja koulutusta tarkastellaan kulttuurisissa, poliittisissa ja yhteiskunnallisissa yhteyksissä. Keskeisenä näkökulmana on, että kasvatustieteellinen asiantuntijuus rakentuu elämänkulun eri vaiheissa.

Koulutuksen tavoitteet

Kasvatustieteiden perusopinnot suoritettuaan:

  • Opiskelijalla on tieteelliselle tiedonmuodostukselle rakentuva yleiskuva kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta yhteiskunnassa eri aikoina, eri konteksteissa ja elämänkulun eri vaiheissa
  • Opiskelija kiinnittyy kasvatustieteelliseen tietoon ja ymmärtää sen merkityksen yhteiskunnassa ja osana kasvatustieteellistä asiantuntijuutta
  • Opiskelija osaa kriittisesti jäsentää tietoa kasvatus- ja koulutusinstituutioista sekä pedagogisista käytänteistä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden sekä moninaisuuden näkökulmista.
  • Lisäksi opiskelija osaa hyödyntää erilaisia akateemisia opiskelu- ja työskentelytapoja sekä saa valmiuksia kasvatusalan asiantuntijuuteen ja tutkimukseen.

Kasvatustieteiden perusopintojen 25 opintopisteen laajuinen opintokokonaisuus koostuu viidestä opintojaksosta. Opinnot ovat Tampereen yliopiston avointa yliopisto-opetusta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TUNI, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Oppiaineena kasvatustieteet on ennen kaikkea yleissivistävä ja monitieteellinen ja sen opiskeleminen soveltuu hyvin niin kasvatus-, opetus-, koulutus-, ohjaus- ja vastaavissa tehtävissä työskenteleville kuin esimerkiksi henkilöstöhallinnon ammattilaisille ja esimiehille.

Opinnoista on hyötyä haettaessa erilaisiin ohjaaja- ja opettajakoulutuksiin sekä opettajan pedagogisiin opintoihin. Myös sivuaineena kasvatustiede on suosittu valinta.

Avoin yliopisto-opetus on kaikille avointa yliopistotasoista opetusta, johon voi osallistua iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opetus vastaa laajuudeltaan ja vaatimuksiltaan Tampereen yliopiston opetusta.

Aikataulu

02.05. - 31.12.2023

Tarkempi opetusaikatalu löytyy kouluttajan sivuilta.

Koulutuspaikka

Opinnot järjestetään reaaliaikaisesti verkkovälitteisenä etäopetuksena. Opintoihin osallistuminen edellyttää sekä reaaliaikaista läsnäoloa verkossa että itsenäistä työskentelyä kirjallisuuden ja erilaisten oppimistehtävien parissa.

Kouluttaja

KM Tuomas Tervasmäki, KM Ella Mattila, KT Jyri Lindén, KT Mirka Räisänen

Kustannukset

Opintokokonaisuuden hinta on 490 € (sis. Tampereen avoimen yliopiston hallintomaksu 75 €) Hämeen kesäyliopisto laskuttaa opintomaksun kahdessa 245 € suuruisessa erässä koulutuksen alettua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TUNI? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TUNI täytä seuraavat tiedot: