Adobe Premiere Pro perusteet

Kesto
2 päivää
Hinta
133 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.7.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 päivää
Hinta
133 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.7.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Adobe Premiere Pro perusteet

Helsingin seudun kesäyliopisto

Adobe Premiere Pro on monipuolinen videoeditointisovellus, jota voidaan käyttää sekä ammattimaailmassa että harrastuspohjaisesti. Kurssilla perehdytään videoeditointiin, trimmaukseen, muokkaamiseen ja omien videoiden julkaisemiseen. Kurssilla käydään läpi ohjelman käyttöliittymä, työkalut ja perusominaisuudet sekä kerrotaan videoihin liittyvistä termeistä ja käsitteistä.

Varsinaisen videoeditoinnin lisäksi tutustutaan kuvan ja äänen korjaamiseen sekä videoiden tekstitykseen. Lisäksi näytetään miten omat videot julkaistaan verkkosivuja varten tai viedään sosiaalisen median palveluihin, kuten esimerkiksi YouTubeen, Facebookiin tai Instagramiin. Lisäksi puhutaan yleisesti omien videoiden suunnittelusta, kuvaamisesta, kuvauslaitteista ja kameroista sekä hyödyllisistä lisävarusteista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Adobe Premiere Pro perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

1 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.7.2024

Kohderyhmä

Kaikki videoeditoinnista ja videotuotannoista kiinnostuneet. Ei vaadi aiempaa kokemusta videoeditoinnista.

Laitevaatimukset: asenna tietokoneellesi ennakkoon Adobe Premiere CC:n 7 päivän kokeiluversio, mikäli sinulla ei ole ohjelmaa entuudestaan.

Aikataulu

  • To 01.08.2024 09:00-15:45 
  • Pe 02.08.2024 09:00-15:45 

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut IT-alan konkari, joka on pelkästään kouluttanut jo yli 20-vuoden ajan. Pasi työskentelee samaan aikaan sekä graafikkona, kuvittajana, video-editoijana, taittajana, animaattorina, tehostenikkarina että koodarina IT-alan tuotannoissa, mutta jakaa samaan aikaan myös ammatissaan hankkimaansa tietotaitoa alan koulutuksissa. Pasi on julkaissut omia IT-kirjoja sekä kehittää omaa velhon käsikirja -sarjaa, jota hyödynnetään kaikissa Pasin itsensä pitämissä koulutuksissa.

Kustannukset

Kurssimaksu 133,00 €

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Adobe Premiere Pro perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu