🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Neuromoninaisuus työelämässä – tukea henkilöstön hyvinvointiin

Kesto
1 päivä
Hinta
295 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 295 EUR)
Seuraava toteutus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.10.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 päivä
Hinta
295 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 295 EUR)
Seuraava toteutus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.10.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Neuromoninaisuus työelämässä – tukea henkilöstön hyvinvointiin

Helsingin seudun kesäyliopisto

Lämpimästi tervetuloa Neuromoninainen henkilöstö ja työhyvinvointi- koulutuspäivään, jonka teemana on neuromoninaisuuteen syventyminen työhyvinvoinnin näkökulmasta. Koulutus tarjoaa tietoa työ- ja toimintakykyä tukevista sekä hyvinvointia vahvistavista toimintamalleista ja antaa samalla näkökulmia neuromoninaisuuden tunnistavaan esihenkilötyöhön.

Koulutuksessa:

  • syvennät ymmärrystäsi neuromoninaisuudesta (autisminkirjo/adhd diagnoosi tai siihen viittaava, usein pinnalle näkymätön piirteistö) 
  • opit tunnistamaan neuromoninaisen työarjen emotionaalisia, neuropsykologisia, fyysisiä sekä sosiaalisia kuormitustekijöitä ja niiden osuutta työssä uupumisen taustalla
  • kasvatat tietämystäsi yksilön toimintakykyyn ja voimavaroihin vaikuttavista tekijöistä ja saat heti arkeen vietäviä keinoja auttaa ympäristön muuttamisessa toimintakykyä paremmin tukevaksi sekä yksilön, että työyhteisön tasolla sekä omassa johtajuudessasi
  • löydät uusia työkaluja itsellesi johtajuuteen, työelämään ja henkilöstön toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseen
  • saat käytännönläheisiä, konkreettisia ja vahvuusperustaisia keinoja yksilöllisen ja neuromoninaisuuden tunnistavaan kohtaamiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Neuromoninaisuus työelämässä – tukea henkilöstön hyvinvointiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

22 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.10.2024

Kohderyhmä

Aiheesta kiinnostuneille, esim. esihenkilöille.

Aikataulu

09:00-15:00

Koulutuspaikka

Kurssi pidetään etäopetuksena. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on  verkkoyhteys, kaiuttimet ja mikrofoni (laitteen omat yleensä riittävät). Kamera on suositeltava. Saat ohjeen lähempänä kurssin alkua. Otathan yhteyttä, jos et ole saanut ohjetta kurssin alkamisaamuun mennessä. Tarkistathan myös roskapostisi.

Kouluttaja

Riikka Seppälä, on Brene Brownin opeissa kouluttautunut Dare to Lead fasilitaattori, kokenut yritysvalmentaja ja erikoistunut psykologisen turvallisuuden luomiseen ja neurodiversiteetin ymmärtämiseen. Riikka on myös neuropsykiatrinen ratkaisukeskeinen valmentaja ja valmentajien, työyhteisöjen ja esihenkilöiden kouluttaja. Riikan erityisosaamista on näkymättömien kuormitustekijöiden ymmärtäminen, tunnemaailma, neurokirjon perheiden kohtaaminen, sekä autisminkirjon naisten (työ)hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen ja heidän kanssa työskentely.

Kustannukset

295€ 

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Neuromoninaisuus työelämässä – tukea henkilöstön hyvinvointiin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu