Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SQL Advanced – Syventävät päivät

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 500 EUR + alv 24 %
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Yrityskohtaisesti Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan

SQL Advanced – Syventävät päivät

SQL syventävillä päivillä tutustaan SQL:aan alusta monimutkaisiin tapauksiin asti. Kouluttaja Ari Hovi on kehittänyt kurssia vuosien ajan ja lisää siihen jatkuvasti uusia ominaisuuksia.

SQL syventävillä päivillä käydään kattavasti läpi erilaiset liitokset (etenkin uudella syntaksilla), CASE-funktion monipuolinen käyttö (hyödyllinen etenkin Oracle-koodareille) ja moneen ongelmaan helpotuksen tuova SQL-alikyselyn käyttö tauluna (in-line view). Kurssi on tuoteriippumaton ja eri tuotteiden SQL-murteita vertaillaan osallistujen tarpeiden mukaan.

Ari Hovi on koonnut pitkä uransa hyödyllisimmät ja ilmaisuvoimaisimmat SQL-käskyt tälle ainutlaatuiselle kurssille. Kurssi sisältää vuosien kehittelyn tuloksena syntyneet runsaat harjoitukset lomitettuna sopivaan määrään teoriaa. Kurssilta saat runsaasti käteviä esimerkkejä ilmaisuvoimaisista käskyistä, joiden avulla saattaa säästää runsaasti turhaa työtä. Harjoitustehtävät voi tehdä valinnan mukaan SQL Serverillä, Oraclella, PostgreSQL:lla tai DB2:lla.

SQL Syventävät päivät -koulutuksen sisältö:

 • SQL peruskyselyjen kertaus
 • Funktiot
 • Ryhmittely
 • CASE-lause
 • Liitokset; uusi ja vanha syntaksi
 • Ulkoliitos; ongelmatapauksia
 • Alikysely FROM-lauseessa
 • UNION
 • Alikyselyjä; tavalliset ja korreloidut; EXISTS
 • Kahden taulun vertailu (muuttuneet, uudet, poistuneet)
 • Type-2 historioinnin hoitamiseen tarvittavat SQL-lauseet
 • Summataulujen tekeminen
 • Tietokannan tietojen laaduntarkastus SQL:lla
 • Hyödyllisiä päivityskäskyjä
 • Merkkijonojen käsittelyä ja muuttamista
 • Suorituskykynäkökohtia

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SQL Advanced – Syventävät päivät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikille, jotka haluavat nopeasti päästä syvemmälle SQL:n taidoissa. Tietovarastosuunnittelijoille ja -toteuttajielle, testaajille, BI- ja raportointihenkilöille, sovellusohjelmoijille, DBA:ille, migraatioita tekeville.

Kurssi ei edellytä aiempaa tietokanta- tai ohjelmointikokemusta, yksinkertaiset perustiedot SQL:sta riittävät.

Kouluttaja

Lauri Pietarinen on kokenut tietokanta- ja SQL -asiantuntija ja toimii yrityksessään Relational Consulting Oy. Hän on toteuttanut useita vaativia tietokantatoteutuksia ja tietovarastoratkaisuja. Lauri on Suomen eturivin indeksiasiantuntijoita ja hän on vetänyt Tapio Lahdenmäen kehittämää syvällistä indeksointikurssia vuosien ajan, myös mm. Tanskassa ja Islannissa. Hän esitelmöi usein kansainvälisissä tietokantakonferensseissa.

Kustannukset

Kurssin hinta on 1500 € + alv.

Pyydä tarjous yrityksellesi räätälöidystä koulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SQL Advanced – Syventävät päivät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Koulutuksistamme opit alan uusinta ja toimivinta osaamista.

"Olemme yksi Suomen keskeisiä data-alan kouluttajia. Tuomme jatkuvasti Suomeen kansainvälisiä alan huippukouluttajia kouluttamaan asiakkaillemme alan uusimpia käytäntöjä ja toimintatapoja maailmalta (esim. Data Vault 2.0, DataOps ja TensorFlow 2.0). Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta. Koulutuksiimme...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ari Hovi Oy

Malminkatu 30
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 4 arviointiin

Jani Nissinen, Jaospäällikkö / Section Manager, Tietokarhu Oy
(5)
Ari Hovin SQL Syventävät Päivät -kurssi on pidetty yrityksessämme useita kertoja. Arin ammattitaito ja joustavuus on mahdollistanut räätälöidyt SQL Syventävät Päivät -kurssit meidän tarpeisiin omassa ympäristössämme. Osallistujat ovat kiitelleet kurssin olleen yksi hyödyllisimmistä kursseista heidän työurallaan! Osallistujat ovat olleet todel...
Näytä kokonaan
Järjestelmäsuunnittelija Kimmo Lassila, Helsingin kaupunki, opetusvirasto
(5)
SQL-syventävät päivät tarjoavat SQL:n perusteet hallitsevalle ja jonkin aikaa kieltä käyttäneelle tiiviin kertauksen ja hyviä käytänteitä opettavan kurssin, jonka perusoivalluksiin kuuluu oppiminen tekemällä. Kurssin harjoitukset ovat vaikeustasoiltaan kasvavia kurssin loppua kohti, ja tekevät sen, minkä niiden on tarkoituskin: kasvattavat ruoka...
Näytä kokonaan
anu73
(4)
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,8)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SQL Advanced – Syventävät päivät täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: