Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) peruskurssi

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
4 päivää
840 EUR (arvonlisäverotonta)
26.4.2022
Haku päättyy: 11.4.2022
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) peruskurssi

Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) peruskurssi

Kanadalainen Susan M. Johnson on kehittänyt tunnekeskeisen pariterapian (Emotionally Focused Therapy for Couples), joka on tällä hetkellä yksi tutkituimmista ja tuloksellisimmista pariterapiamuodoista. Terapian teoreettisena pohjana toimii kiintymyssuhdeteoria.

Parisuhteen kriisit ymmärretään turvattomien kiintymyssuhteiden näkökulmasta, ja tunteiden tutkiminen ja laajentaminen mahdollistavat muutoksen parisuhteen vuorovaikutuksessa. Muina teoreettisina viitekehyksinä toimivat systeeminen ajattelu  sekä kokemuksellinen terapia, joka keskittyy nykyhetkeen ja tunnekokemuksiin.

Tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi on itsenäisesti järjestettävä 4 päivän koulutuskokonaisuus. Se on avoin kaikille terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille. Perukurssi antaa hyvän ymmärryksen aikuisiän kiintymyssuhteeseen sekä parisuhteen tunnesuhteen logiikkaan sekä tarjoaa konkreettisia välineitä asiakastyöhön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään pareja, mm. psykologit, psykiatrit, sairaanhoitajat, sosiaalityöntekijät. Koulutus ei edellytä aikaisempia terapiaopintoja.

Aikataulu

26.04. - 11.05.2022

  • 26.-27.4.2022
  • 10.-11.5.2022

klo 10-15:30 (yht. 24 opetustuntia)

Koulutuspaikka

Hämeenlinna

Kouluttaja

Eira Eklund-Mikola, psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 840 €, sisältää koulutuksen materiaaleineen. Laskun lähetämme osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Täydennä osaamistasi Lahdessa!

Kevään koulutustarjonnassa mm. Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma ja Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) peruskurssi täytä seuraavat tiedot: