Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta (90 min)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
13.12.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta (90 min)

Suorituskyky ja hyvinvointi eivät sulje toisiaan pois – itsemyötätunto auttaa tutkitusti yhdistämään molemmat.

Itsemyötätunnolla tarkoitetaan kykyä kohdella itseään rakentavasti kuten kohtelisi toista kenestä välittää, niin pitkällä aikavälillä kuin vaikeina hetkinäkin. Tämän taidon harjaannuttaminen on tutkimusten mukaan oiva tapa vähentää stressiä, lisätä elämäntyytyväisyyden kokemusta, kohentaa aikaansaavuutta ja vahvistaa henkistä sinnikkyyttä muutostilanteissa.

Itsemyötätunto näkyy esimiestyössä ja johtamisessa muun muassa lisääntyneenä mielenrauhana, suorituskyvyn paranemisena, rentoutena, vahvuutena kohdata paremmin haasteita, lisääntyneenä luovuutena ja myös elämän nauttimisena.

Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta -koulutuksessa saat konkreettisia näkökulmia ja välineitä itsemyötätuntosi kehittämiseen, suorituskyvyn parantamiseen ja stressin vähentämiseen.Kenelle
Johtajille, esihenkilöille, HR-asiantuntijoille ja muissa asiantuntijatehtävissä toimiville sekä kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet itsemyötätunnosta hyvinvoinnin ja aikaansaamisen perustana.
Tervetuloa koulutukseen!Koulutuksen hyödyt
- Tutustut itsemyötätunnon taitoon ja miten se voi olla avuksi hyvinvoinnin ja suorituskyvyn nostamiseksi.
- Saat konkreettisia näkökulmia ja välineitä joiden avulla voit tuoda tätä taitoa arkeesi, sekä pitkällä tähtäimellä että niinä hetkinä, kuin sitä eniten tarvitsisit.
- Ymmärrät miten teet itsemyötätunnosta perustan onnistumiselle ja aikaansaamiselle työelämässä.
- Saat myös mp3-nauhoitteen itsemyötätuntoharjoitteesta.Kouluttaja 
Koulutuksen toteuttaa Ronnie Grandell, joka on itsemyötätuntoon erikoistunut työterveyspsykologi ja johtajuuscoach. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen tietokirjan itsemyötätunnosta nimeltä ”Itsemyötätunto” ja sille jatkoteoksen ”Irti itsekritiikistä”. Päivätyökseen Grandell työskentelee työterveyspsykologina ja coachina Mehiläisessä Turussa. Hän on vuosien varrella myös sparrannut johtajia, asiantuntijoita, urheilijoita ja muusikoita suorituskyvyn nostamiseen ja elämästä nauttimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
- "Kiitos! Tosi inspiroiva ja avartava kokonaisuus itsemyötätunnosta."
- "Sain konkreettisia vinkkejä ja ideoita itsemyötätunnon hyödyntämiseen niin työssä kuin omassa siviilielämässä."
- "Paras koulutus, johon olen koskaan osallistunut! Kokonaisuus oli selkeä ja sujuva, puhuja mahtava. Siitä sai sekä käytännön vinkkejä että teoriaa sen taustalle. Osallisti ja opetti, mutta sai myös rentoutumaan."
- "Ronnien tapa kertoa ja ilmaista asiaansa esimerkkien ja eleidensäkin kautta oli hyvin mukaansatempaava."Lue uusi blogi aiheeseen liittyen tästäKoulutus toteutetaan yhteistyössä PeopleUP Oyn kanssa, joka on hyvinvoinnin, suorituskyvyn, johtamisen ja positiivisen psykologian valmennus, coaching ja kehittämisyhteisö.Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme yhden tauon koulutuksen aikana. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.Aikataulu
8.45 Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Tauko sopivassa välissä
10.30 Koulutus päättyy

Ohjelma:
- Mitä itsemyötätunto on ja mitä hyötyjä se tuo mukanaan?
- Miten voin vahvistaa itsemyötätunnon taitoa itsessäni?
- Itsemyötätunto työelämän onnistumisen ja aikaansaamisen perustana?
- Miten voin hyödyntää itsemyötätunnon taitoa esihenkilötyössä?
- Miten käytän taitoa esimerkiksi vastoinkäymisten ja itselle haitallisen vaativuuden vallitessa?Koulutuspaikka:
Vuorovaikutteinen etävalmennus

Ajankohta:
13.12.2022 klo 9.00-10.30

Osallistumismaksu:
197 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali sekä tallenne, joka on koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan osallistujien katsottavissa.

Ryhmäetuhinta:
samasta organisaatiosta kaksi tai useampia osallistujia: 177 euroa / hlö (+ alv 24%).Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy sosiaalisessa mediassa

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – ajankohtaiset valmennukset sinun tarpeisiisi

Ratekoulutus on vuonna 2000 aloittanut suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita valmennuksia kohdennettuihin tarpeisiin. Valikoimissamme on sekä omia että yhteistyökumppaniemme kursseja, webinaareja ja verkkokoulutuksia. Tuhansia koulutuksia – Ratekoulutuksella on alallaan mittava kokemus Tarjoamme koulutusta eri toimialojen johdolle, esihenkilöille ja asiantuntijoille...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 185 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta (90 min) täytä seuraavat tiedot: