Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Perustason yleinen valmennusosaaminen

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
2 päivää
260 EUR (arvonlisäverotonta)
1.2.2020
Haku päättyy: 16.12.2019
   
Vierumäki
Avoin koulutus

Perustason yleinen valmennusosaaminen

perustason-yleinen-valmennusosaaminen-vierumäki

Kehitä valmennusosaamistasi

Oletko kiinnostunut valmentamisesta? Haluaisitko kehittää omaa valmennusosaamistasi? Perustason yleinen valmennusosaaminen on koulutuskokonaisuus, joka tarjoaa hyvän perustan harjoitusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutuksessa perehdyt valmentajan perustason osaamiskokonaisuuksiin. Osaamisesi karttuu lähiopiskelujaksoilla Vierumäellä, etäopinnoissa sekä arjen valmennustyössä.

Koulutuksen toteutus

Vierumäellä järjestettävät kaksi kahden päivän mittaista lähiopiskelujaksoa sijoittuvat viikonloppuihin (lauantai-sunnuntai). Lisäksi koulutukseen kuuluu yksi etätyöskentelyjakso ennen ensimmäistä lähijaksoa ja toinen lähijaksojen välissä.

Koulutuksessa käytetään oppijakeskeisiä ja ohjauksellisia menetelmiä. Oppiminen linkittyy siis arjen valmennustyöhön ja osaamisesi kehittyy sen ohessa.

Koulutuksen sisältö ja osaamismerkit

Perustason valmentajakoulutuksella pyritään tukemaan valmentajaa oman lajin harjoitustapahtumien toteuttamisessa. Koulutuskokonaisuus noudattaa kansallisia Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK) perusteita VOK 1 -kokonaisuuden suunnassa. Koulutuksen avulla kehität perusosaamistasi seuraavissa kokonaisuuksissa:

 • urheilijakeskeinen valmennus
 • taitoharjoittelu
 • harjoittelun suunnittelu
 • oppiminen
 • urheilun etiikka
 • urheilijan ravitsemus
 • fyysinen kasvu ja kehitys
 • fyysiset ominaisuudet.

Koulutuksen aikana kehität edellä kuvattuihin teemoihin liittyvää osaamistasi. Osaamistavoitteena on, että valmentajana pystyt:

 • valitsemaan yksittäisen harjoituksen teemaan sopivia harjoitteita
 • laatimaan yksittäisen harjoituksen suunnitelman valinnan pohjalta
 • kuvailemaan suunnitelmassa, millaisista kokonaisuuksista opeteltavat asiat koostuvat
 • toteuttamaan suunnittelemansa yksittäisen harjoituksen
 • vertaamaan urheilijan suorituksia harjoituksessa
 • pohtimaan ja keskustelemaan menneestä harjoituksesta sekä
 • tekemään yhteenvedon

Kurssi sisältää materiaaliin ja lähdekirjallisuuteen tutustumista sekä tehtäviä, joiden suorittaminen on edellytys koulutuksen suorittamiselle. Lisäksi osallistuja suunnittelee ja toteuttaa koulutuksen aikana yhden lajin harjoitustapahtuman.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perustason yleinen valmennusosaaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Perustason yleinen valmennusosaaminen -kokonaisuus soveltuu kaikille valmennustoiminnasta kiinnostuneille. Koulutus ei edellytä aiempaa valmennuskokemusta tai -koulutusta. Toivomme kuitenkin, että sinulla on toimintaympäristö, kuten urheiluseura, jossa voi soveltaa osaamistasi koulutuksen ajan.

Aikataulu


 1. lähijakso 1.-2.2.2020
 2. lähijakso 28.-29.3.2020

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 260 €, joka sisältää opistotasoisen majoituksen lähiopetuspäivina kahden hengen huoneessa sekä ohjelman mukaiset ruokailut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perustason yleinen valmennusosaaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Perustason yleinen valmennusosaaminen täytä seuraavat tiedot: