Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheiluseuran varainhankintakoulutus

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
2 x 1,5 vuorokautta
390 EUR (arvonlisäverotonta)
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Vierumäki
Avoin koulutus

Urheiluseuran varainhankintakoulutus

urheiluseuran-varainhankinta-koulutus

Oivalla uusia varainhankinnan mahdollisuuksia

Suomen Urheiluopisto järjestää lasten ja nuorten urheiluseurojen varainhankintaan keskittyvän koulutuksen.  Koulutuksen keskeisenä tavoitteena on mahdollistaa seurojen oman varainhankinnan lisääminen, uusien varainhankinnan mahdollisuuksien oivaltaminen sekä hyvien käytänteiden jakaminen osallistujien kesken.

Koulutuksen toimintatapa ja sisältö

Koulutusohjelma koostuu kahdesta 1,5 vuorokauden lähijaksosta Vierumäellä (pe-la), yhdestä seuran omassa toimintaympäristössä pidettävästä lähitapaamisesta sekä verkossa tapahtuvasta ohjaamisesta. Koulutuksen aikana synnytetään uusia ratkaisuja urheiluseuran varainhankintaan yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Koulutus sisältää:

  • Aloituskohtaaminen Vierumäellä (pe- la, 14h)
  • Seurakäynti kotitiimin parissa (3h)
  • Kohtaaminen Vierumäellä (pe-la, 14h)
  • Webbikokous kotitiimin kanssa (1,5h)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluseuran varainhankintakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu urheiluseuran varainhankinnasta vastaavalle tiimille. Mukaan koulutusprosessiin tulee lähteä seurasta vähintään kaksi henkilöä; varainhankinnan vastuuhenkilö ja yksi varainhankinnan tiimissä mukana oleva henkilö.

Aikataulu

Koulutus aloitetaan, kun sopiva määrä ilmoittautuneita on koossa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 390 €/hlö sisältäen koulutuksen, majoituksen ja ruokailut. Huomaathan, että seurasta tulee olla mukana vähintään kaksi henkilöä koko prosessin ajan. Kolmannen osallistujan hinta on 210 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluseuran varainhankintakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Urheiluseuran varainhankintakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Tällä kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.