Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aggressiivisen käyttäytymisen määrän ja intensiteetin vähentäminen lapsilla ja nuorilla (1 op.)

Aris4Autism Oy
Yhteenveto
10 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

Aggressiivisen käyttäytymisen määrän ja intensiteetin vähentäminen lapsilla ja nuorilla (1 op.)

Onko oppilaasi tai lapsesi fyysisesti tai verbaalisesti aggressiivinen sinua tai muita lapsia kohtaan? Oletko käyttänyt kaikki keinot, mutta lapsen käyttäytyminen sen kuin pahenee? Tulee mukaan koulutukseen ja opit, miten Applied Behavior Analysis (ABA) -keinoja voidaan käyttää vaikeidenkin käyttäytymisvaikeuksien vähetämiseen tai jopa poistamiseen. 

Koulutuksen jälkeen

  • Tiedät mitä ABA kuntoutus on ja miten sitä voidaan käyttää lapsen käyttäytymisen muuttamiseen
  • Osaat tehdä ABAn mukaisen asiakkaan ongelmakäyttäytymiskartoituksen
  • Osaat päätellä mistä asiakkaasi/lapsesi aggressiivisuus johtuu
  • Tiedät miten voit vähentää oppilaittesi aggressiivisuutta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aggressiivisen käyttäytymisen määrän ja intensiteetin vähentäminen lapsilla ja nuorilla (1 op.) , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tälle kurssille ovat tervetulleita opettajat, koulunkäynnin ohjaajat, nuorisotyöntekijät ja muut lasten ja nuorten kanssa työskentelevät sekä myös vanhemmat, jotka etsivät apua aggressiivisten lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.  

Aikataulu

6.8.2022 klo 11-17

7.8.2022 klo 11-17

Koulutuspaikka

Koulutus tapahtuu etänä Teams-kokouksen kautta. Koulutus ei siis ole nauhoitus, vaan sinulla on tilaisuus kysyä kysymyksiä kouluttajalta ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.

Kouluttaja

Katariina Cheour Psykologian tohtori, neuropsykologian professori ja lasten neuropsykologian dosentti, joka on saanut monia palkintoja sekä opettajana että psykologina. Hänellä on 20 vuoden opetuskokemus ja Katariinan ominta aluetta ovat austimi, ADHD, oppimisvaikeudet ja käyttäytymisvaikeudet.

Kustannukset

500 €
Peruutuskulut: 35 € toimistokuluja + 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu viikon sisällä ennen koulutuksen alkua, peruutuksia ei enää oteta vastaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aggressiivisen käyttäytymisen määrän ja intensiteetin vähentäminen lapsilla ja nuorilla (1 op.) ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy on autismin, ADHD:n ja erilaisten käyttäytymishäiriöiden hoidon, kuntoutuksen ja koulutuksen asiantuntija. Aris4Autism Oy palvelee niin vanhempia kuin esim. opettajia, koulunkäyntiavustajia, psykologeja tai vaikkapa toimintaterapeutteja. Olet tervetullut verkkokursseille tai voit tilata juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn kurssin omaan tilaasi. Aris4Autism...


Lue lisää kouluttajasta Aris4Autism Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aris4Autism Oy

Kuusitie 3
69100 Kannus

 Näytä puhelinnumero
www.aris4autism.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä ensiaputaitosi nyt!

Punaisen Ristin laadukkaat ensiapukurssit saatavilla omiin ja yrityksesi tarpeisiin lähikoulutuksena, verkkokoulutuksena ja yhdistelmäkoulutuksena.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aggressiivisen käyttäytymisen määrän ja intensiteetin vähentäminen lapsilla ja nuorilla (1 op.) täytä seuraavat tiedot: