Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aikuisen ADHD:n hoito (1 op.)

Aris4Autism Oy
Yhteenveto
10–12,5 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

Aikuisen ADHD:n hoito (1 op.)

Aikuisen ja lapsen tarkkaamattomuuden pulmat oirevat usein varsin erilailla. Tällä kurssilla opit tunnistamaan aikuisen ADHD-oireet, ja opit myös parhaiksi todetut  menetelmät auttaa tarkkaamattomuuspulmien kanssa painiskelevaa aikuista. 

Koulutuksen jälkeen

  • Osaat kertoa millaisia tarkaamattomuuden vaikeuksia aikuisilla on ja miten ne ilmenevät
  • Opit, mitkä muut sairaudet tai pulmat voivat aiheuttaa ADHD-tyyppisiä oireita
  • Osaat kertoa miten tarkkaamattomuusoireet diagnosoidaan
  • Tunnet eri teorioita tarkkaamattomuusvaikeuksista
  • Tiedät, mitkä muut diagnoosit ovat yleisiä ADHD-diagnoosin saaneilla
  • Osaat kuvata, miten ADHD-diagnoosin saaneiden aivot toimivat ja millainen niiden rakenne on verrattuna neurotyypillisiin aivoihin
  • Opit eri teorioiden mukaisia, tutkitusti tehokkaita hoitokeinoja ADHD:n hoitoon
  • Opit tuntemaan ADHD:n hoidossa yleisesti käytetyt lääkkeet, miten ne vaikuttavat ja mitkä ovat niiden yleisimmät sivuvaikutukset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aikuisen ADHD:n hoito (1 op.), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Huomaathan, että Aris4Autism järjestää erillisen kurssin ADHD-diagnoosin saaneiden asiakkaitten kanssa työskenteleville ammattilaisille kuten esim. psykologeille, opintopsykologeille tai psykiatrisille sairaanhoitajille sekä aikuisille, joilla joko on itsellään ko. diagnoosi tai he epäilevät itsellään olevan tarkkaavaisuuden haasteita. Valitse haluamasi vaihtoehto, kun ilmoittaudut kurssille. Kurssin sisältö on erilainen riippuen kumman koulutuksen valitset. 

Aikataulu

Koulutus muodostuu 2,5h / päivä kestävistä luennoista kerran viikossa neljän (vanhemmat) tai viiden (ammattilaiset) viikon ajan.

Ammattilaisille koulutukseen sisältyy myös omalla ajalla tapahtuvaa tehtävien tekoa ja harjoittelua, ja näistä harjoituksista keskustelua koulutuksen aikana.

Ammattilaiset

Ke 8.12.2021 klo 13–15.30

Ke 15.12.2021 klo 13–15.30

Ke 22.12.2021 klo 13–15.30

Ke 29.12.2021 klo 13–15.30

Ke 5.1.2022 klo 13–15.30


ADHD-diagnoosin saaneet tai sitä epäilevät

To 9.12. 2021 klo 18–20.30

To 16.12. 2021 klo 18–20.30

To 30.12. 2021 klo 18–20.30

To 6.1. 2022 klo 18–20.30

Koulutuspaikka

Koulutus tapahtuu etänä Teams-kokouksen kautta. Koulutus ei siis ole nauhoitus, vaan sinulla on tilaisuus kysyä kysymyksiä kouluttajalta ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.

Kouluttaja

Katariina Cheour. Psykologian tohtori, neuropsykologian professori ja lasten neuropsykologian dosentti, joka on saanut monia palkintoja sekä opettajana että psykologina. Hänellä on 20 vuoden opetuskokemus ja Katariinan ominta aluetta ovat austimi, ADHD, oppimisvaikeudet ja käyttäytymisvaikeudet.

Kustannukset

Ammattilaisille tarkoitettu laajempi kurssi 300 €.

Suppeampi koulutus henkilöille, joilla on ADHD-diagnoosi tai epäily 200 €.

Peruutuskulut: 35 € toimistokuluja + 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu viikon sisällä ennen koulutuksen alkua, peruutuksia ei enää oteta vastaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aikuisen ADHD:n hoito (1 op.)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy on autismin, ADHD:n ja erilaisten käyttäytymishäiriöiden hoidon, kuntoutuksen ja koulutuksen asiantuntija. Aris4Autism Oy palvelee niin vanhempia kuin esim. opettajia, koulunkäyntiavustajia, psykologeja tai vaikkapa toimintaterapeutteja. Olet tervetullut verkkokursseille tai voit tilata juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn kurssin omaan tilaasi. Aris4Autism...


Lue lisää kouluttajasta Aris4Autism Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aris4Autism Oy

Kuusitie 3
69100 Kannus

 Näytä puhelinnumero
www.aris4autism.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opettajan digityökalut haltuun!

Oulun yliopiston koulutuksessa tutustut digityökaluihin ja malleihin, jotka mahdollistavat oppilaslähtöisen ja aktivoivan työskentelyn sekä lähi- että etäopetuksessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aikuisen ADHD:n hoito (1 op.) täytä seuraavat tiedot: