Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Menesty esimiehenä 3 – Strateginen johtaminen ja itseohjautuva tiimi

Kara Mondo
Yhteenveto
1 päivä
350 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Helsinki
3.6.2019  
350 EUR
Suomi
Tilauksesta 

Menesty esimiehenä 3 – Strateginen johtaminen ja itseohjautuva tiimi

Menesty esimiehenä 3 – Strateginen esimiestyö, osallistaminen ja itseohjautuva tiimi

Yhdessä kohti menestystä

Koulutuspäivä tukee tavoitteiden saavuttamista ja menestystä esimiestyössä. Koulutuspäivän aikana paneudutaan strategiseen ja tavoitteelliseen johtamiseen, muutoksen johtamiseen sekä osallistavaan ja itseohjautuvaan työskentelytapaan. Tavoitteena on vahvistaa ratkaisukeskeisen ja valmentavan esimiestyön taitojasi ja auttaa sinua johtamaan tiimiäsi ammattitaitoisesti kohti tuloksia.

Koulutuspäivän aikana opit hyödyntämään osallistavaa työskentelytapaa toiminnan suunnittelussa ja integroimaan strategian osaksi arjen johtamista ja työntekoa, siten että jokainen työntekijä ymmärtää mihin suuntaan ollaan yhdessä menossa ja millä keinoin. Koulutuspäivän jälkeen osaat myös vahvistaa alaisten sitoutumista tavoitteiden saavuttamiseen sekä edistää itseohjautuvaa toimintatapaa tiimissä ja työyhteisössä. Itseohjautuvuuden lisääntyessä aikaasi vapautuu yhä enemmän valmentavaan esimiestyöhön ja johtamiseen ja samalla työhyvinvointi ja ilmapiiri sekä tulokset paranevat tiimissäsi.

Koulutusta järjestetään myös ryhmille räätälöitynä, pyydä tarjous!

Kommentteja koulutuksesta:

”Antoisa päivä!”

 ”Tärkeitä juttuja, paljon pureskeltavaa, onnistunut paketti. Esimerkkicase oli ihan paras.”

”Tiimin itseohjautumisen tavoitteet ja haasteet olivat todellisia sekä tavoitettavissa. Niitä on helppo toteuttaa omassa tiimissä.”

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu esimiehille, tiiminvetäjille ja johtavassa asemassa oleville sekä HR-kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Koulutuspaikka

Helsinki: Scandic Grand Marina, Helsinki (Katajanokalaituri 7, Helsinki), merellisen Helsingin upeissa maisemissa aivan Kauppatorin tuntumassa

Kouluttaja

Mervi Saikkonen, Kara MondoKouluttajana toimii Mervi Saikkonen. Mervi on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Hänellä on vahva työkokemus esimies-, johtamis- ja kehittämistehtävistä erityisesti järjestötyöhön, markkinointiin ja varainhankintaan sekä strategiseen kehittämiseen ja muutokseen liittyen.

Kustannukset

Avoimet koulutukset: 350 e + alv. 24% / henkilö (sisältää aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin/ -teen)

Tilauskoulutus: Pyydä tarjous kouluttajalta. Yhteydenotto »

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Menesty esimiehenä 3 – Strateginen johtaminen ja itseohjautuva tiimi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kara Mondo

Kara Mondo

Kara Mondo on osaava, innostunut ja asiantunteva kumppani, kun haluat edistää omaa tai yhteisösi hyvinvointia ja menestystä. Kara Mondo tarjoaa valmennusta, koulutusta ja konsultointia monipuolisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Palveluina ovat mm. esimieskoulutus ja -valmennus, johdon valmennus, tiimi- ja työyhteisövalmennus sekä...


Lue lisää kouluttajasta Kara Mondo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Kara Mondo

Kara Mondo

04430 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.karamondo.fi


Arvioinnit

Susanna
(4)
Strategia ja sitä kautta johtaminen tuttua, mutta sen tiedostaminen ja hyödyntäminen omassa tiimissä konkreettisesti hukassa. Hyvä muistutus.
Marko
(4)
Tiimin itseohjautumisen tavoitteet ja haasteet olivat todellisia sekä tavoitettavissa. Niitä on helppo toteuttaa omassa tiimissä.
Sirpa
(4)
Tärkeitä juttuja, paljon pureskeltavaa, onnistunut paketti. Esimerkkicase oli ihan paras. Hyviä keskusteluja.
Arvioinnit
Menesty esimiehenä 3 – Strateginen johtaminen ja itseohjautuva tiimi
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Menesty esimiehenä 3 – Strateginen johtaminen ja itseohjautuva tiimi täytä seuraavat tiedot: