Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kyvykkyyden johtaminen HR-näkökulmasta

Kuopion alueen kauppakamari
Yhteenveto
7 tuntia
Alkaen 380 € + alv 24%
Haku päättyy: 30.4.2021
Koulutus
Kuopio, Verkossa
Alkavat koulutukset
Kuopio
4.5.2021

Verkossa
4.5.2021
Kyvykkyyden johtaminen HR-näkökulmasta

Kyvykkyyden johtaminen HR-näkökulmasta

Kvyykkyyden johtaminen on HR:n uusi musta – Human Capability Design (HCD)

Miten kyvykkyyden johtaminen on tärkein rakennuspalikka yrityksen tulevaisuuden menestyksessä ja miksi HR:n rooli on siinä kriittinen?

Kyvykkyyden johtaminen on tulevaisuudessa yksi tärkeimmistä HR:n tehtävistä. Ilman oikeanlaista työntekijöiden kyvykkyyttä yrityksen on mahdotonta onnistua strategian toteutuksessa, muutoksen aikaan saamisessa tai tavoitteiden saavuttamisessa. Kyvykkyyden rakentamista ja kehittämistä tulee johtaa holistisesti ja se tehtävä lankeaa HR:n harteille. Mutta miten se tehdään?

Tutkimuksen mukaan 70% yritysten muutoshankkeista epäonnistuu ja suurin syy liittyy ihmisiin tehtävissä päätöksissä. Työntekijöiden kyvykkyys ratkaisee pääosin, onnistuuko muutos vai ei. Mikä on HR:n rooli tässä?

Yrityksen työntekijöiden kyvykkyyttä tulee aina tarkastella suhteessa tavoitteisiin ja strategiaan. Miten selvitetään, millaista kyvykkyyttä yrityksessä tarvitaan? Millaisia työkaluja tarvitaan? Yrityksen kyvykkyyttä voi rakentaa Business Designin ja Service Designin keinoin. Mitä tarkoittaa kyvykkyyden muotoilu? Mikä on siihen Suomessa kehitetty Capability Design™ -metodi ja miksi sen käyttö on levinnyt nyt jo yli 40 maahan?

Kyvykkyys on paljon muutakin kuin osaaminen. Millaisista elementeistä henkilön kyvykkyys rakentuu?

Meillä jokaisella on kyvykkyyttä, jota olemme rakentaneet itsellemme elämämme aikana. Yrityksissä on huikea määrä potentiaalista kyvykkyyttä. Mitä tarkoittaa potentiaalinen kyvykkyys ja miksi se on useassa yrityksessä hyödyntämätön voimavara? Miten se saadaan hyötykäyttöön?

Yksi suurimmista sysistä, miksi työntekijä vaihtaa työpaikkaa on se, että hän ei pääse hyödyntämään kyvykkyyttään täysimääräisesti. Miten varmistat, ettei niin tapahdu?

Kyvykkyyden johtaminen on onnistunut, kun työntekijät pääsevät tekemään itselleen merkityksellisiä asioista ja kun he tekevät yritykselle merkityksellisiä tekoja. Miten onnistut luomaan tällaisen win-win -tilanteen?

Joskus kyvykkyyttä rakennetaan rekrytoimalla. Tutkimusten mukaan yli 50% rekrytoinneista epäonnistuu. Miten varmistat, että onnistumisen todennäköisyys paranee huomattavasi? Mikä on kyvykkyyden johtamisen rooli rekrytoinnissa?

Tässä koulutuksessa saat näihin kaikkiin edellä mainittuihin teemoihin vastauksia kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin kera.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään lähikoulutuksena Kuopiossa, mutta voit osallistua koulutukseen myös etäyhteydellä. Kauppakamari seuraa koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla, emmekä riskeeraa osallistujien terveyttä. Tapahtumissa huomioidaan osallistujien turvavälit, ja saatavilla on aina kertakäyttömaskeja ja käsidesiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kyvykkyyden johtaminen HR-näkökulmasta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstöhallinnon parissa työskentelevät

Aikataulu

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Koulutus alkaa

11.30 Lounas

12.15 Koulutus jatkuu

14.00 Iltapäiväkahvi

16.00 Koulutus päättyy

Kouluttaja

Kari Paananen, Partner Bridge Impact Oy

Kustannukset

JÄSENETUHINTA 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)

HINTA 580,00 € (+alv 24 %, 139,20 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Tarkista, onko yrityksesi Kauppakamarin jäsen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kyvykkyyden johtaminen HR-näkökulmasta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kuopion alueen kauppakamari

Monipuolinen ja ajankohtainen koulutustarjonta

Kuopion alueen kauppakamarin koulutusten avulla kehität ja ylläpidät osaamista. Monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Kauppakamarin monipuolinen koulutustarjonta pohjautuu asiakkaiden toivomuksiin ja tarpeisiin. Koulutuksia järjestetään seuraavista aiheista: taloushallinto ja verotus henkilöstöhallinto palkanlaskenta kansainvälinen liiketoiminta, vienti ja ulkomaankauppa johtaminen ja esimiestyö...


Lue lisää kouluttajasta Kuopion alueen kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuopion alueen kauppakamari

Microkatu 1
70210 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
kuopiochamber.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 125 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kyvykkyyden johtaminen HR-näkökulmasta täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: