Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Love it Valmennus
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Kysy lisätietoja
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Itsensä johtamisen ja kehittämisen valmennukset esihenkilöille, tiimeille, asiantuntijoille ja johdolle.

Muutos on tullut jäädäkseen. Varmista organisaatiosi kehittyminen, kasvaminen ja suorituskyky arjen turbulenssissa itsensä johtamisen taitojen valmentamisella. Tutustu räätälöityihin valmennuskokonaisuuksiin!

Haluatko parantaa henkilöstösi itsensä johtamisen ja kehittämisen taitoja? Haluatko organisaatiosi tavoitteisiin kirkastusta, ajanhallintaan selkeää ryhtiä ja tavoitteet kerralla maaliin? Kaipaako organisaatiosi resilienssi vahvistusta? Haluatko valmennuksen, josta on todella hyötyä? 

Love it Valmennuksen asiakkaita ovat erikokoiset organisaatiot alasta riippumatta: yritykset, yliopistot, koulutuskeskukset, ammattiliitot, järjestöt ja julkishallinto. Valmennukset sopivat esimerkiksi esihenkilöille, asiantuntijoille, tiimeille, johtoryhmille sekä yrittäjille - eli kaikille arjen ja toimiston sankareille, joilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja siinä onnistumiseen.

Tutustu Love it Valmennuksen itsensä johtamisen ja kehittämisen valmennuksiin.

Kaikki kokonaisuudet räätälöidään organisaation tarpeen mukaan. 

Johdon valmennuksessa itsensä johtamisen käsite puretaan auki organisaation johtamisen kannalta: Mitä strategia tarkoittaa arjen teoissa, miten johdetaan organisaation kiirettä, miten valjastetaan resilienssi organisaation voimavaraksi siten, että suorituskyky on korkea myös muutostilanteissa.

Esihenkilövalmennuksessa sparrataan esihenkilöasemassa toimivia johtamaan sekä itseään että tiimiään paremmin. Suosituimpia teemoja esihenkilövalmennuksissa ovat ajanhallinta, kirkkaat tavoitteet, motivaatio ja asenne sekä vuorovaikutustaidot. Miten omilla teoillani voin vaikuttaa koko tiimini menestykseen?

Tiimivalmennuksissa viritetään itsensä johtamisen taidot huippuunsa. Niiden avulla varmistetaan saumaton toiminta organisaatiossa ja tietysti se, että suunta on aina oikea. Valmennuksissa käydään kokonaisvaltaisesti läpi sekä henkilökohtaiset että ryhmän menestystekijät ja jalostetaan ne organisaation vahvuuksiksi.

Puheenvuorot. Kaipaatko oivalluttavaa puhujaa kokoukseen, tiimi- tai henkilöstöpäivään itsensä johtamisen teemoista? Mihin voin itse vaikuttaa? Mikä merkitys asenteellani on arjessa? Miten voin johtaa kiireen tunnetta? Miten valjastan resilienssini ja saavutan parhaan mahdollisen suorituskyvyn muutoksessa?

Parhaat tulokset saavutetaan panostamalla henkilöstön kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Valmentajat

Emilia Rautiainen on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön joukkojen johtaja, joka vahvalla bisneskokemuksellaan liiketoimintojen ja myynnin johdossa sekä luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen.

Noora Uitto on erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön myös monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, kautta.

Kustannukset

Valmennukset räätälöidään aina erilaisille organisaatioille ja tiimeille sopiviksi. Love it Valmennus huolehtii kaikesta, joten sinä voit vain varmistaa, että henkilöstösi on paikalla. Helppoa ja tehokasta! 

Ota yhteyttä, saat Love it Valmennukselta räätälöidyn tarjouksen!

Ilmoittaudu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Love it Valmennus

Autamme organisaatioita saavuttamaan tavoitteita, aitoja tuloksia ja iloa bisnekseen.

Love it Valmennus on rohkea, intohimoinen ja rehellinen valmennusyritys, joka tuottaa asiakkailleen aitoja tuloksia ja oivalluksia itsensä johtamisen valmennusten avulla. Valmennamme niin ihmiset kuin organisaatiotkin menestykseen. Valmennuksissa kirkastetaan tavoite ja tuodaan strategia osaksi arjen tekemistä. Tekemisen meininkiä vahvistetaan karsimalla turhat...


Lue lisää kouluttajasta Love it Valmennus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Love it Valmennus

Helsinki

 Näytä puhelinnumero
loveitvalmennus.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen täytä seuraavat tiedot: