Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Love it Valmennus
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Kysy lisätietoja
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Yrityskohtaisesti räätälöitävissä oleva henkilöstövalmennus

Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen on yrityksen kuin yrityksen tärkeimpiä tehtäviä. Ilman hyvinvoivaa ja motivoitunutta henkilöstöä ei voi enää pärjätä kovassa ja kiihtyvässä kilpailussa. Enää ei edes riitä se, että henkilöstöllä on kaikki ihan ok, vaan henkilöstö on sitoutettava yritykseen taidolla aitojen tekojen kautta. Henkilöstö valitsee työnantajansa monien hyvien vaihtoehtojen joukosta. Ole sinä ja yrityksesi siinä joukossa etulinjassa!

Love it Valmennuksen on auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään tekemällä heidän unelmistaan ja tavoitteistaan totta. Love it Valmennus auttaa henkilöstöäsi pääsemään parhaimpiin tuloksiin kirkkaiden tavoitteiden ja menestyssuunnitelman© avulla. Love it Valmennus siivisttää ja vahvistaa timanttista henkilöstökokemusta. Valmennus rakennetaan aina yrityksen tarpeet ja tilanteen huomioiden. Love It Valmennus huolehtii kaikesta ja sinä voit tilaajana jättää järjestelyt huoletta heille.

Henkilöstön kehittäminen osaksi päivittäisiä rutiineja

Itsensä johtaminen ja kehittäminen on valmennusten ydin ja punainen lanka. Jotta voi päästä parhaisiin tuloksiin ja johtaa tiimejä menestyksekkäästi, on ensin osattava johtaa itseään. Valmennuspäivien teemat sovitaan aina yhdessä tilaajan kanssa ja ne voivat olla esimerkiksi tehokkuus, liini tekeminen, ajanhallinta, esimiestyö ja menestysjohtaminen©. Valmennukset sopivat niin tiimien valmentamiseen työpaikoilla, etänä kuin palkinto- tai strategiamatkoiksi.

Valmennuspäivät

Love it Valmennus uskoo ”out of the box” -ajattelun voimaan. Love it Valmennus suosittaa valmennuksen järjestämistä pois päivittäiseltä työpaikalta. Unohdetaan yhdessä hetkeksi arjen ja sen tuomat kiireet ja paineet. Isoin osa valmennuksen oivalluksista ja kokemuksellisuudesta koostuu tapahtuman kokonaisuudesta; ajasta, paikasta, tarjoiluista ja ohjelmasta. Jo pienillä panostuksilla saadaan valtavan paljon isoa aikaiseksi! Love it Valmennus tietenkin järjestää kaiken. Sinä vain saavut henkilöstösi kanssa paikalle!

Etävalmennukset

Valmennus voidaan mainiosti toteuttaa myös etänä. Tällöin toteutus tehdään yleensä etäfasilitoiden webinaarisarjana, reaaliaikaisesti. Osallistujamäärä yhteen tilaisuuteen on maksimissaan 500 henkilöä. Etävalmennus voi olla toteutettu myös verkkovalmennuksena valmennusalustalla, jolloin valmennus on virtuaalinen. Verkkovalmennuksen voi mainiosti toteuttaa myös näiden kahden yhdistelmänä, hyödyntäen osittain virtuaalista valmennusalustaa sekä reaaliaikaista webinaaritapahtumaa. Etävalmennus on tehokas tapa henkilöstön kehittämiseen täsmäiskuilla.

Valmennusmatkat

Jos haluat todella panostaa henkilöstöösi, yhdistät valmennuksen elämykselliseen matkaan ja aktiviteetteihin. Tällöin pakataan laukut, suljetaan puhelimet ja tietokoneet ja sukelletaan luonnon rauhaan. Valmennusmatka on intensiivinen sukellus valmennettavien omaan osaamiseen ja tekemiseen. Se tuottaa varmasti mahtavia oivalluksia ja herättää itsensä kehittämisen kipinän. Täydellisiä valmennusmatkapaikkoja on monia. Voit joko valita oman lempipaikkasi tai Love it Valmennus voi tehdä valinnan puolestasi!

Puheenvuorot

Piristäisikö ulkopuolinen puheenvuoro kokoustasi tai antaisiko se energiaa tiimipäiviin vai voisiko puheenvuoro olla yksi osa tapahtumaasi? Puheenvuorojen avulla oivallutetaan osallistujia itsensä kehittämisen teemoissa. Puheenvuorot toimivat mainiosti niin kick offina, inspiraationa, innostajana, oivalluttajana kuin asiantuntijapuheenvuoronakin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Valmentajat

Noora Uitto

”Olen opiskellut itsensä johtamista jo kauan niin teoriana, eri valmennuksissa kuin urallanikin. Nautin niin työssä kuin arjessa itseni haastamisesta, kehittämisestä ja hihojen käärimisestä. Olen uskaltanut heittäytyä urallani tuntemattomaan. Rakastan oivalluttaa ihmisiä ravistelemaan omat rutiininsa ja uskomuksensa, toteuttaakseen muutoksen. Haastan sinut kehittymään niin kotona kuin duunikuvioissa, mutta myös oppimaan omista virheistä. Silloin voimaantuu, inspiroituu ja saa tilaa luovuudelle, mikä on parasta bensaa tavoitteillesi – unelmiesi elämälle. Suurin intohimoni on auttaa sinua löytämään intohimoinen elämäntapasi! Love it!”

Emilia Virtanen

”Olen aina seurannut intohimojani ja toteuttanut sekä elämässäni että urallani monta pientä ja suurta unelmaa. Ajanhallinta ja sen kautta saavutettava tehokkuus sekä kristallinkirkkaat tavoitteet ovat lempiteemojani. Olen pitkällä urallani liiketoimintojen, myynnin ja asiakaskokemuksen johdossa haastanut niin itseni kuin tiimini ja saanut nauttia niin omista kuin tiimini onnistumisista ja menestyksestä. Matka ei ole ollut aina helppo ja esteetön, mutta se on tuonut vain lisädraivia ja boostia tekemiseen. Intohimoni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita tekemään unelmista ja tavoitteista totta. Haluan auttaa myös sinua, Love it!” 

Kustannukset

Tilauskoulutus räätälöidään yrityksenne tarpeisiin.

Ilmoittaudu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Love it Valmennus

Nyt jos koskaan on oikea aika panostaa siihen tärkeimpään, juuri sinuun. 

Love it Valmennus Oy syntyi palavasta halusta toteuttaa omaa intohimoa: Oivalluttaa ihmisiä menestymään elämässään ja työssään. Itsensä johtamisen ja kehittämisen timanttimme ovat verkkovalmennukset sekä yrityksille hiotut valmennuspäivät ja -matkat. Love it Valmennuksen missiona on saada ihmiset tavoittamaan unelmansa yksi henkilö ja...


Lue lisää kouluttajasta Love it Valmennus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Love it Valmennus

Helsinki

 Näytä puhelinnumero
loveitvalmennus.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: