⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Hakukoneoptimoinnin perusteet

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
6 tuntia
Hinta
Alkaen jäsenhinta
Kesto
6 tuntia
Hinta
Alkaen jäsenhinta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Hakukoneoptimoinnin perusteet

ihminen työskentelee koneen ääressä

Hakukoneoptimointi – mitä se on ja mitä viestijän pitäisi siitä tietää? Mitä hakukoneoptimointi on teoriassa ja käytännössä? Koulutuksessa opit, millaisiin asioihin hakukoneoptimoinnilla voidaan vaikuttaa. Saat työkaluja siihen, kuinka tehdä hakukoneystävällisiä tekstejä verkkoon.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti sisältöihin liittyvään hakukoneoptimointiin ja konkreettisiin tapoihin, joiden avulla saat sisältösi paremmin näkyviin hakutuloksissa. Päivän aikana saat kuulla myös teknisen hakukoneoptimoinnin perusteet, jotta tiedät, mitkä tekniset asiat voivat aiheuttaa haasteita hakukonenäkyvyyteen. Koulutus ei vaadi aiempaa tietotaitoa sivustojen tekniikasta.


Koulutuksen sisältö

  • Näin onnistut hakukoneoptimoinnissa
  • Milloin sivusto on teknisesti hakukoneystävällinen?
  • Kuinka selvität oikeasti tärkeät hakusanat?
  • Miten sisältöjä optimoidaan?
  • Millainen sisältömarkkinointi toimii hakukoneoptimoinnissa?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hakukoneoptimoinnin perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

9.5.2023 09:00 – 15:00

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / Online

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

Kouluttaja

Arttu Raittila, Senior Consultant, Hopkins Oy

Arttu tunnetaan sekä yhtenä Suomen kokeneimmista digimarkkinoinnin osaajista että Suomen suosituimman SEO-oppaan kirjoittajana! Nelinumeroinen määrä markkinoinnin ammattilaisia on käynyt Artun koulutuksissa oppimassa käytännön digimarkkinointia vuodesta 2008 alkaen. Artulla on pitkä kokemus mm. hakukoneoptimoinnin tekemisestä esimerkiksi seuraavilla toimialoilla: verkkokaupat, matkailupalvelut, ruoka ja juoma, kulttuuri, järjestöt, kuntosalit ja personal training, digituotteiden myynti, autonvuokraus, remontointi, vakuutusyhtiöt, B2B-asiantuntijapalvelut, ICT-yritykset, SaaS-yritykset sekä rekrytointi.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritatDigitaalisen viestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden -osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hakukoneoptimoinnin perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu