Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Viestijästä muutosagentti – onnistuneen muutoksen ABC

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
3 tuntia
195 EUR + alv 24 %
4.11.2021 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Viestijästä muutosagentti – onnistuneen muutoksen ABC

Viestijästä muutosagentti – onnistuneen muutoksen ABC

Viestinnällä on yhä tärkeämpi rooli muutosten onnistumisessa maailmassa, jossa yhä suurempi osa henkilöstöstä toimii erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Tämä koulutuspäivä antaa viestijälle käytännön valmiuksia tukea johtoa ja esihenkilöitä erilaisissa muutostilanteissa kuten strategian uudistamisessa, organisaation muutoksessa tai yrityskauppatilanteissa.

Koulutuspäivässä perehdytään muun muassa viestintään uuden strategian kirkastajana, hankaliin muutostilanteisiin, muutosvastarinnan kohtaamiseen ja käsittelyyn sekä viestijöiden rooliin esihenkilöiden tukena. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia muutoksia ja muutosten viestinnälle asettamia haasteita, käydään keskustelua erilaisista viestinnän menetelmistä, joilla muutoksen syitä ja tavoitteita voi valaista ja etsitään konkreettisia oivalluksia arjen tilanteisiin.

Koulutuksen sisältö

  • Viestiminen muutoksen eri vaiheissa
  • Viestintä uuden strategian kirkastajana
  • Hankalat muutostilanteet
  • Muutosvastarinnan kohtaaminen ja käsittely
  • Viestijöiden rooli esihenkilöiden tukena

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestijästä muutosagentti – onnistuneen muutoksen ABC, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu viestinnän päällikkötehtävissä tai asiantuntijana toimiville henkilöille, jotka työskentelevät tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon ja/tai henkilöstöjohdon kanssa. 

Aikataulu

4.11.2021 09:00–12:00

Kouluttaja

Päivän kouluttajina toimivat Helena Aatinen ja Risto Pennanen viestintäyritys Attention Communicationista. Helena on aiemmin toiminut muun muassa Fortumin viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä viestintäjohtajana Metsäteollisuus ry:ssä sekä Metso Oyj:ssä. Ristolla puolestaan on pitkä mediakokemus sekä taloustoimittajana että uutispäällikkönä mm. Faktasta, Talouselämästä ja Taloussanomista.

Kustannukset

  • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 195 €
  • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 245 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), ProCom laskuttaa 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestijästä muutosagentti – onnistuneen muutoksen ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestijästä muutosagentti – onnistuneen muutoksen ABC täytä seuraavat tiedot: