Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Digiajan johtaja

Rastor Oy
Yhteenveto
Koulutuskieli: suomi
Aloituspäivämäärä: Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
   
Paikkakunta: Useita paikkakuntia
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Kouluttaja: Rastor Oy plus

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Digiajan johtaja

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Digiajan johtaja

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Digiajan johtaja

Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (YJEAT) uudistuvat. 1.1.2019 alkaen tutkinnon nimi on johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman yksilölliset ja joustavat opinnot, olemme keskittäneet johtamisen ja yritysjohtamisen tutkinnon koulutuksen Espoon toimipisteen osalta Rastorin kanssa samaan konserniin kuuluvan Markkinointi-instituutin tarjontaan.

Muutos ei koske Rastorin Kuopion, Oulun eikä Turun yksiköissä järjestettävää johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutusta eikä Espoon toimipisteessä järjestettävää järjestöjen tarpeisiin räätälöityä Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutusta.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto käynnistyy Markkinointi-instituutin Espoon toimipisteessä useita kertoja vuodessa. Voit lukea koulutuksesta lisää täältä: https://www.markinst.fi/koulutus/johtamisen-ja-yritysjohtamisen-erikoisammattitutkinto/

Lisätietoja antaa: Tiina Bergholm, tiina.bergholm@rastor.fi tai puh. 040 661 0254

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Digiajan johtaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Digiajan johtaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Digiajan johtaja täytä seuraavat tiedot: