Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Julkisten palvelujen muotoilu 4 op

Riveria
Yhteenveto
190 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 190 EUR)
2 päivää
   
Joensuu
Kysy seuraavaa aloitusta
Avoin koulutus
suomi

Julkisten palvelujen muotoilu 4 op

Koulutuksessa opetellaan soveltamaan palvelumuotoilun prosessia ja menetelmiä sekä käyttäjälähtöistä toimintatapaa julkisen palvelun kehittämisprojektissa. Koulutuksessa opitaan toiminnan kautta, miten muotoilu toimii julkisten palvelujen käyttäjälähtöisessä kehittämisessä, innovaatiotoiminnassa tai vaikkapa lähivaikuttamisessa.

Opintojakso kuuluu palvelumuotoilun perusopintokokonaisuuteen (25op), mutta sen voi suorittaa myös yksittäisenä opintojaksona. Opinnot järjestetään avoimena yliopisto-opetuksena ja opetus vastaavaa Lapin yliopiston (LY) opetussuunnitelmien mukaista opetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Julkisten palvelujen muotoilu 4 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat vahvistaa organisaation palvelun menestymistä. Koska palvelumuotoilu pohjautuu moniin osaamisalueisiin, sopii koulutus erilaisissa tehtävissä toimiville ja erilaisen koulutustaustan omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita asiakasarvon kehittämisestä.

Aikataulu

21.9. ja 26.10.2019 klo 10–15

Koulutuspaikka

Joensuu

Kouluttaja

Yrittäjä, KTM, teollinen muotoilija Bailey Lähdesmäki

Kustannukset

190 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Julkisten palvelujen muotoilu 4 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Julkisten palvelujen muotoilu 4 op täytä seuraavat tiedot: