Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan?

Riveria
Yhteenveto
1 päivä
   
Joensuu
Avoin koulutus

Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan?

Työyhteisötaidot tarkoittavat asiallista käyttäytymistä, myönteistä asennetta ja arjen huomaavaisia tekoja. Jokainen työyhteisön jäsen rakentaa työpaikan ilmapiiriä. Oman ja toisen työn ja roolin ymmärtäminen sekä vuorovaikutustaidot ovat keskiössä. Kaikki tarvitsevat työyhteisötaitoja, niitä on mahdollista oppia ja harjoitella.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tarkastellaan niin lainsäädännön kuin käytännön esimerkkien ja harjoitusten kautta, mitkä ovat työyhteisön jäsenten oikeudet ja velvollisuudet ja kuinka itse voi toimia työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu esimiestehtävissä toimiville henkilöille sekä kaikille työyhteisötaitojen kehittämisestä ja työyhteisön toimivuudesta kiinnostuneille.

Aikataulu

tiistai 5.11.2019 klo 9–16, Joensuu

Kouluttaja

HTT Mervi Parviainen

Pelastusopiston rehtorina päätyönään toimiva Mervi Parviainen on rautainen ja selkeäsanainen kouluttaja. Hänen lainsäädäntöön liittyvät koulutuksensa keräävät kiitosta erityisen käytännönläheisen ja viihdyttävän esitystavan ansiosta. Asiat tulevat selväksi ja tylsistymään ei ehdi.

Kustannukset

Hinta 195 €, kesäyliopiston arvonlisäveroton koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Eila
(4)
Napakka ja hyvä koulutus. Ei väsynyt kuuntelemiseen. Ehkä väliin osallitujien kommentteja olisi kaivannut ja kokemuksia kentältä. Tunne ylhäältä alaspäin tahtotilaa ja lievää syyllistämistäkin muutosvastarinta-osiossa, tuo sana sinänsä jo "hirviö" ja jo aikansa elänyt, koska on myös oikeanlaista kyseenalaistamista ja jopa sen tuomaa turhaa sivul...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan? täytä seuraavat tiedot: