Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Helsingin ja Uudenmaan shp / HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 705929)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 5 kuukautta
24.10.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Helsingin ja Uudenmaan shp / HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 705929)

Koulutuksen tavoitteena on, että työllistyt HUS Asvian laitoshuollon sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin (esimerkiksi sairaalat, terveysasemat ja seniorikeskukset). Hae mukaan 23.9.2022 mennessä tyomarkkinatori.fi kautta tai alla olevasta Hakeudu-painikkeesta.

Koulutuksen ajankohta 24.10.2022-17.3.2023 ja kesto on noin 5 kk.

Tavoitteena on kouluttaa laitoshuoltajia sairaalan huolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin. Koulutuksessa suoritetaan kaksi tutkinnon osaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta. Työssä on erityisen tärkeää itsenäinen ja vastuullinen työote, joustavuus ja asiakaspalvelutaidot sekä tiimitaidot. Koulutuksen ja tutkinnon osien suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä HUS Asvian laitoshuollon työtehtäviin (esimerkiksi sairaalat, terveysasemat ja seniorikeskukset). Työllistymisen jälkeen ammattitutkinto on mahdollista suorittaa loppuun oppisopimuskoulutuksena.

Katso video laitoshuoltajan työpäivästä

Tutustu myös videoon miten toteutamme Taitotalossa terveydenhuollon tilojen puhtaanapito -koulutusta

Koulutuksen sisältö

 • Laitoshuoltopalvelut
  • puhtaanapidon perusteet
  • vuodehuoltotehtävät
  • ruokahuoltotehtävät
 • Laitoshygieniapalvelut
  • ylläpitosiivous
  • eristyshuoneen siivous
  • huoltohuonetehtävät
 • Siivousmenetelmät ja -välineet
 • Puhdistusaineet
 • Aseptisen siivouksen perusteet
 • Työssä tarvittavat siivouskoneet
 • Välinehuollon perusteet
 • Työturvallisuus ja ergonomia
 • Asiakaspalvelu ja työelämätaidot
 • Ensiavun perusteet EA1
 • Hygieniaosaamiskoulutus

Oppiminen tapahtuu pääosin lähiopiskeluna Taitotalossa arkisin klo 8–15. Lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua itseopiskelua sekä työssäoppimista ja mahdollisesti etäopetusta Teams -sovelluksen kautta. 

Työssäoppiminen

Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjaksoja HUS Asvian laitoshuollon työtehtävissä sairaalassa, terveysasemalla tai seniorikeskuksessa.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet TE-toimiston tai kuntakokeilun työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija-asiakas. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista sekä tietotekniikan perustaidot. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä.

Ryhmään valitaan enintään 20 opiskelijaa.

Hakeminen

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi -> henkilöasiakkaat -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 705929). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa/Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai Kuntakokeilun toimipisteeseen.

Haku koulutukseen päättyy 23.9.2022. Valinnat koulutukseen tehdään haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelusta, Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta. Valintojen etenemistä voit seurata koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta www.tyomarkkinatori.fi -> oma asiointi.

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Helsingin ja Uudenmaan shp / HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 705929), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Helsingin ja Uudenmaan shp / HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 705929)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä ensiaputaitosi nyt!

Punaisen Ristin laadukkaat ensiapukurssit saatavilla omiin ja yrityksesi tarpeisiin lähikoulutuksena, verkkokoulutuksena ja yhdistelmäkoulutuksena.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Helsingin ja Uudenmaan shp / HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 705929) täytä seuraavat tiedot: