Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hoiva-avustajakoulutus (8kk), työvoimakoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
½ päivää
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Hoiva-avustajakoulutus (8kk), työvoimakoulutus

Ohjelmassa

Sisältö perustuu 1.8.2018 voimaan tulleisiin uusiin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, Lähihoitajan tutkinnon perusteisiin, joista suoritetaan yksi tutkinnon osa sekä yhteen valinnaiseen tutkinnon osaan, joka tukee hoiva-avustajan työtehtäviä:

  • Kasvun ja osallisuuden edistäminen, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto 
  • Valinnainen tutkinnon osa puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta

Toteutus 
Koulutukseen sisältyy lähi- ja verkko-opiskelua, ohjattua etäopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksessa painottuu käytännön työn osaaminen ja kouluttajan ohjaus työpaikalla. 

Koulutuksesta hyötyvät

Kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhanalaiset henkilöt, jotka soveltuvat hoitotyön tehtäviin. Hakijoilla tulee olla hyvä terveys (koulutus on SORA-lainsäädännön alaista koulutusta), riittävä fyysinen kunto ja riittävä suomen kielen taito (taso B1) sekä tietotekniset valmiudet. 

Koulutus mahdollistaa motivoituneille ja lähihoitajaksi soveltuville opiskelijoille jatko-opinnot sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitajan, koko tutkinnon suorittamiseen.
Koulutukseen valitaan n. 20 opiskelijaa 

Hinta

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksenaikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-17 numerosta 010 19 4901 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus (8kk), työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoiva-avustajakoulutus (8kk), työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus (8kk), työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykologisen ensiavun koulutus

Marenan koulutuspalvelut valmentaa sinut antamaan psykologista ensiapua traumaattisessa kriisissä ja järkyttävässä tilanteessa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: