Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

82. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki

Työterveyslaitos
Yhteenveto
13 lähiopetuspäivää. Yhteensä 250 tuntia.
9.5.2022 08.30
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

82. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki

Työsuojelupäällikkökurssi valmentaa sinut päätoimiseksi tai muun toimen ohella toimivaksi työsuojelu- tai työturvallisuuspäällikön tehtävään. Se ohjaa sinua kehittymään työpaikan työsuojelun asiantuntijaksi. Koulutus auttaa sinua muodostamaan kokonaisvaltaisen näkemyksen omasta roolistasi työsuojelun ja organisaation muun toiminnan kehittämisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 82. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu 13 lähiopetuspäivästä ja on laajuudeltaan 250 tuntia. Se jakaantuu työsuojelun yleisiin sisältöalueisiin sekä osallistujan henkilökohtaisen oppimisen ja ammatissa kehittymisen prosessiin, johon sisältyy myös henkilökohtainen kehittämistyö. Koulutuksen aikana työskennellään myös verkko-oppimisympäristössä.

Tutustumisjakso: 19.4. - 6.5.2022
Koulutus alkaa tutustumisjaksolla Moodle-oppimisympäristössä 19.4.- 6.5.2022, jossa on ennakkotehtäviä ja koulutuksen yleisten asioiden läpikäyntiä.

1. lähijakso: 9.-11.5.2022 Vaikuttava työsuojelu
2. lähijakso: 29.-31.8.2022 Toimiva työsuojelu
3. lähijakso: 1.-3.11.2022 Turvallinen työympäristö
4. lähijakso: 17.-20.1.2023 Tuottava työ

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu osa- ja päätoimisille työsuojeupäälliköille, sekä muille työnantajan edustajille (johtajat, esihenkilöt), päätoimisille työsuojeluvaltuutetuille, työsuojelun ja työturvallisuuden asiantuntijoille sekä viranomaisille. Sinun odotetaan hallitsevan perustiedot työsuojelusta, kuten työsuojelun peruskoulutuksen tai vastaavan oppimäärän.
Koulutus käyttää European Occupational Safety and Health Manager (EurOSHM) –spesifikaation koulutusta koskevat vaatimukset.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41 b
00250
Helsinki

Kustannukset

4500,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää opiskeluoikeuden, materiaalin ja ohjelman mukaisen toteutuksen

Ilmoittautuminen suljetaan jo aiemmin, mikäli koulutuspaikat tulevat täyteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 82. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

5K Asiantuntijasta Esihenkilöksi

Koulutus vahvistaa ymmärrystä roolimuutoksesta asiantuntijasta esihenkilöksi. Samalla koulutus tukee ammatillista kasvua ja ammatti-identiteetin rakentumista.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 82. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Helsinki täytä seuraavat tiedot: