Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - SIIRTYY VUODELLE 2021

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivää
21.9.2021 08.00
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - SIIRTYY VUODELLE 2021

Täydennyskoulutus syventää ja laajentaa FireFit-testaajien peruskurssilla käsiteltyjä aiheita. FireFit-järjestelmä on pelastajien fyysisen toimintakyvyn arviointi-, palautteenanto- ja seurantajärjestelmä.

Koulutuksessa käsitellään FireFit-kokonaispalautteen hyödyntämistä liikuntaharjoittelussa sekä vuorovaikutusta ja motivointia palautteenantotilanteessa. Koulutuksessa on käytännön harjoittelua uusista kehonhallinnan ja tasapainon edistämisen menetelmistä. Lisäksi esitellään FireFit-järjestelmän käytössä esiintulleita hyviä käytäntöjä ja pohditaan tulosten soveltamista työkyvyn arvioinnissa. Koulutuksessa etsitään ratkaisuja osallistujien esittämiin FireFit-testeissä esiintyneisiin ongelmatapauksiin. Kurssilla käydään läpi FireFit-järjestelmän nykytilanne ja FireFit 2017 versioon tulleita muutoksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - SIIRTYY VUODELLE 2021, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki vähintään FireFit-peruskurssin suorittaneet pelastushenkilöstön testaajat sekä työterveyshuollon edustajat. FireFit-testaajien täydennyskoulutuksen ohjelma on joka kerta uusi ja edellisiä täydentävä. Eli koulutukseen voi ja kannattaa osallistua vaikka on ollut täydennyskoulutuskurssilla jo aikaisemmin.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41b
00250
Helsinki

Kustannukset

600,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut sekä lounaat.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - SIIRTYY VUODELLE 2021? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - SIIRTYY VUODELLE 2021 täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: