Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Nollis®-webinaari: Vastuullisuus ja työturvallisuus - missä mennään?

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1 tunti
10.12.2021 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Nollis®-webinaari: Vastuullisuus ja työturvallisuus - missä mennään?

Vastuullisuus korostuu yhä enemmän työpaikoilla ja liiketoiminnassa. Webinaarissa käsitellään, miten vastuullisuus ja työturvallisuus yhdistyvät käytännön toiminnaksi työpaikalla. Mitä uusia näkökulmia vastuullisuus tuo esimerkiksi työturvallisuuden kehittämiseen toimitusketjuissa? Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia joulukuun Nolla tapaturmaa -foorumissa!

Webinaarin järjestää Nolla tapaturmaa -foorumi, joka on työpaikkojen verkosto tavoitteenaan työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin jatkuva parantaminen sekä hyvien käytäntöjen levittäminen. Foorumin punaisena lankana on yhdessä kehittäminen ja oppiminen niin omalla työpaikalla kuin muiden työpaikkojen kanssa. Tapaturmien lisäksi tähdätään nolla-ajatteluun myös muissa työterveyttä ja -turvallisuutta uhkaavissa asioissa. Lisätietoa www.nollis.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nollis®-webinaari: Vastuullisuus ja työturvallisuus - missä mennään?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Vastuullisuus korostuu yhä enemmän työpaikoilla ja liiketoiminnassa. Webinaarissa käsitellään, miten vastuullisuus ja työturvallisuus yhdistyvät käytännön toiminnaksi työpaikalla. Mitä uusia näkökulmia vastuullisuus tuo esimerkiksi työturvallisuuden kehittämiseen toimitusketjuissa? Foorumin punaisena lankana on yhdessä kehittäminen ja oppiminen niin omalla työpaikalla kuin muiden työpaikkojen kanssa. Tapaturmien lisäksi tähdätään nolla-ajatteluun myös muissa työterveyttä ja -turvallisuutta uhkaavissa asioissa.

Kohderyhmä

Webinaari soveltuu kaikille, jotka ovat tekemisissä työturvallisuuden parissa!

Kustannukset

Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nollis®-webinaari: Vastuullisuus ja työturvallisuus - missä mennään?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nollis®-webinaari: Vastuullisuus ja työturvallisuus - missä mennään? täytä seuraavat tiedot: