Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisäilma ja terveys 360°

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1 päivä
17.11.2021 08.45
suomi
   
Lähiopetus
Verkossa
Koulutus

Koulutuksen sisältö

Perehdymme työterveyshuollon tehtäviin sisäilmasto-ongelmaa ratkaistaessa sekä terveydenhuollon keinoihin tukea työntekijöitä, jotka kokevat sisäilmaan liitettyä oireilua. Syvennymme oireilevien tilanteen selvittämiseen, hoitoon ja kuntoutukseen sekä kuulemme tutkimustietoa ja kokemuksia menetelmistä, miten voidaan auttaa laaja-alaisesti oireilevia. Keskitymme koulutuksessa työterveyshuollon kannalta keskeisiin kysymyksiin, mm. miten voidaan tukea työyhteisöä, hyödyntää työterveyshuollon moniammatillista osaamista ja arvioida terveydellistä merkitystä sisäilmatilanteessa. Koulutus sisältää luentoja sekä työpajatyyppistä ryhmätyöskentelyä verkkovälitteisesti esimerkkitapausten avulla.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työterveyden ammattilaisille (työterveyslääkärit, työterveyshoitajat ja työterveyspsykologit), jotka kohtaavat työssään työpaikkojen sisäympäristö-ongelmia ja sisäilmaan liitettyä oireilua. Koulutus soveltuu myös sisäilmaryhmässä toimiville tai oireilevia hoitaville muun terveydenhuollon ammattilaisille (esim. kouluissa).

Kustannukset

370,00 EUR + alv 24%
Hintaan sisältyy opetus sekä sähköinen koulutusmateriaali.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäilma ja terveys 360°? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäilma ja terveys 360° täytä seuraavat tiedot: