Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.4.2021 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelman valinnainen Suojavaatetus-moduuli antaa ajankohtaista tietoa tarkoituksenmukaisesta suojavaatevalinnasta.

Tavoitteena on EU-vaatimuksenmukaisten suojavaateiden vaatimusten hallinta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen pääteemat ovat suojavaatteiden valinnan perusteet ja EU-vaatimuksenmukaisuus. Suojavaatetus-moduuli antaa syventävää tietoa suojavaatteiden valinnasta työpaikan riskien mukaan. Moduuli antaa syventävää tietoa suojavaatteita koskevista vaatimuksista, suojainluokista ja -tyypeistä sekä merkintöjen ja käyttöohjeiden vaatimuksista.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Suojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutus, sisältää oppimistehtäviä, lopputentin, tutorin tuen, Suojainasiantuntijan kortin ja aidon postitse lähetettävän todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: