Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.9.2020 10.00
suomi
   
Tilauksesta
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutusohjelman valinnainen hengityksensuojaimet-moduuli antaa ajankohtaista tietoa standardien mukaisista hengityksensuojaimista. Verkkomoduuli on valinnainen suojainmoduuli.

SUOJAINASIANTUNTIJA -pätevyyden saamiseksi on suoritettava Henkilönsuojainten perusteet-moduuli ja ainakin tämä yksi erillinen valinnainen Hengityksensuojaimet-moduuli.
Annettava pätevyys on voimassa viisi (5) vuotta. Kortin voi päivittää jatkossa viiden (5) vuoden välein osallistumalla Kortin päivitys-moduuliin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen pääteemat ovat hengityksensuojainten valinnan perusteet kuten ilman epäpuhtaudet ja hapen riittävyys, suojainlainsäädäntö, suojaintyypit, merkinnät ja käyttöohjeet, valinta, käyttö ja huolto sekä tehokkuuden varmistaminen.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutus, sisältää oppimistehtäviä, lopputentin, tutorin tuen, Suojainasiantuntijan kortin ja aidon postitse lähetettävän todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: