Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.3.2022 10.00
suomi
   
Lähiopetus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet

Hengityksensuojaimet - moduuli on yksi seitsemästä valinnaisesta moduulista TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksessa ja antaa sinulle perusteelliset tiedot hengityksensuojaimista. Saat moduulista syventävää tietoa hengityksensuojainten oikeanlaisesta valinnasta ja käytön tehokuuden varmistamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Hengityksensuojaimet –moduulin avulla opit:
- Hengityksensuojainten valinnan perusteet ja ilman epäpuhtaudet ja hapen riittävyys
- Hengityksensuojainten ryhmät
- Merkinnät ja käyttöohjeet
- Käyttö ja huolto
- Tehokkuuden varmistaminen

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Hengityksensuojaimet -moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutus, sisältää oppimistehtäviä, lopputentin, tutorin tuen, Suojainasiantuntijan kortin ja aidon postitse lähetettävän todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Täydennä osaamistasi Lahdessa!

Kevään koulutustarjonnassa mm. Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma ja Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet täytä seuraavat tiedot: