Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
2.11.2020 08.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutusohjelman valinnainen Työ- ja turvajalkineet-moduuli antaa ajankohtaista tietoa tarkoituksenmukaisesta työ- ja turvajalkineiden valinnasta. Verkkomoduuli on valinnainen suojainmoduuli.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelman valinnainen Työ- ja turvajalkineet-moduuli antaa syventävää tietoa turva-, suoja- ja työjalkineista ja liikkumisturvallisuudesta.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Kustannukset

340,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: