Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Työn kognitiivisen kuormituksen arviointi – Työterveyshuollon moniammatillinen koulutus (Aivotyökoulutus)

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Kaksi päivää (5 tuntia)
13.9.2022 13.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työn kognitiivisen kuormituksen arviointi – Työterveyshuollon moniammatillinen koulutus (Aivotyökoulutus)

Hei työterveyshuollon ammattilainen! Onko sinulla tarve arvioida asiakkaittesi työn kognitiivista ja psykososiaalista kuormittavuutta? Tule mukaan verkkokoulutukseen, ja ota haltuun uusimmat menetelmät.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työn kognitiivisen kuormituksen arviointi – Työterveyshuollon moniammatillinen koulutus (Aivotyökoulutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat.

Kustannukset

490,00 EUR + alv 24%
Tarjoamme 15 %:n alennuksen, kun samasta yrityksestä osallistuu vähintään 3 henkilöä ja osallistujat ilmoitetaan yhdellä kertaa ryhmäilmoittautumisella samoilla laskutustiedoilla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työn kognitiivisen kuormituksen arviointi – Työterveyshuollon moniammatillinen koulutus (Aivotyökoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työn kognitiivisen kuormituksen arviointi – Työterveyshuollon moniammatillinen koulutus (Aivotyökoulutus) täytä seuraavat tiedot: