Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
18 kuukautta
0 - 1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR, 0 EUR)
Avoin koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Espoo
7.11.2019  
1 590 EUR
Oulu
25.11.2019  
0 EUR

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi esimieheksi ja johtajaksi. Tässä Opetushallituksen virallisessa ammatillisessa tutkinnossa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun täytyy toimia johto- tai esimiestehtävissä.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa tunnistat omat roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi. Kasvat varmaksi johtajaksi ja kehität samalla myös organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä kokonaisvaltaisesti. 

Keskeiset esimies- ja johtamistaidot yksilöllisesti

Tutkinnossa rakennat itsellesi yksilöllisen oppimispolun valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta. 

Kaikille yhteinen tutkinnon osa:

  • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Strategiatyön johtaminen
  • Projektityön johtaminen
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Talouden johtaminen
  • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen

Lisätietoja johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta

Tutkinto tunnettiin aiemmin nimellä Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET. Se on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka sisältää oppimista omissa työtehtävissäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä esimieskoulutus soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla on jo käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. 

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on noin 18 kk. Siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti.

Kustannukset

Koulutuksen hinta Espoossa: 1590€

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Oulussa koulutus järjestetään oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta ja ehdot määräytyvät oppisopimustoimistossa. Kysy lisää tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!