Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisjärjestelmä

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1,5 kuukautta
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
10.6.2020
Haku päättyy: 29.5.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Johtamisjärjestelmäkoulutus

Johtamisjärjestelmät ja johtoryhmätyö -kurssilla rakennatsuunnitelman johtamisjärjestelmän kehittämiseksi ja tarkastelet johtoryhmän työn toimivuutta. Saat käyttöösi työkalut ja ajankohtaisen teoriatiedon, joita pääset käyttämään analysoidessasi organisaatiosi nykytilaa ja luodessasi juuri teille sopivan johtamismallin. Nostat esiin tärkeimmät kehittämiskohteet ja osaat ottaa perustellusti käyttöön parantamistoimenpiteet.

Opi analysoimaan oman organisaatiosi johtamisen nykytila ja poimimaan sieltä kriittisimmät muutoskohteet!

Perehdy johtamisjärjestelmiin

Johtamisjärjestelmillä varmistetaan, että ihmiset tekevät toivottuja asioita toivotulla tavalla ja toisaalta eivät tee ei-toivottuja asioita. Koulutuksessa rakennat omaan organisaatioisi toimivat ja nykyaikaiset johtamisen tavat. Saat käyttöösi työkalut ja ajankohtaisen teoriatiedon, joita pääset käyttämään analysoidessasi organisaatiosi nykytilaa ja luodessasi juuri teille sopivan johtamismallin. Nostat esiin tärkeimmät kehittämiskohteet ja osaat ottaa perustellusti käyttöön parantamistoimenpiteet.

Koulutuksen jälkeen käytössäsi on työkalut  ja ammattilaisen  ohjauksessa valmisteltu konkreettinen suunnitelma organisaatiosi johtoryhmätyöskentelyn ja johtamisen kehittämiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisjärjestelmä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu:

  • HR-ammattilaisille
  • kaikille johtamisjärjestelmää kehittäville ja henkilöstöjohtamisen parissa työskenteleville.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 1,5 kk ja siihen sisältyy

  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua etäopiskelua (2–4 h/vko).

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuspäivien teemoja:

  • Johtamisjärjestelmä
  • Johtamisjärjestelmien komponentit
  • Strategian toteuttaminen

Kustannukset

1320 € + alv 24 %

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisjärjestelmä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisjärjestelmä täytä seuraavat tiedot: