Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1 vuosi
660 - 980 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 980 EUR, 660 EUR)
Avoin koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Espoo
22.1.2020  
980 EUR
22.4.2020  
980 EUR
Oulu
Syksy 2020 
660 EUR

Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto

Kiinteistönvälitykseen suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto pätevöittää sinut kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi ja varmistaa kilpailuetusi työmarkkinoilla. Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen tutkinto, jonka suorittamiseksi sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Kiinteistönvälitykseen suuntautuva liiketoiminnan ammattitutkinto on väylä kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi. Tutkinnon suoritettuasi olet pätevä kiinteistönvälittäjä ja kykenet toimimaan  ammattitaitoisesti kiinteistöjen myynti- ja vuokraustehtävissä. Tutkinto tukee myös valmistautumisessa valtakunnallisiin Keskuskauppakamarin LKV- ja LVV-kokeisiin.

Kiinteistönvälittäjäksi henkilökohtaistetulla suunnitelmalla

Koulutuksessa perehdyt asuntokauppaa säätelevään kiinteistölainsäädäntöön, välityspalvelun myymiseen ja asuntojen arvon arvioimiseen sekä vaihtoehtoisesti asuntojen vuokraukseen, ostotoimeksiantojen hoitamiseen tai uudisasuntojen myyntiin.

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Tutkinnon osat

Tutkinto koostuu kaikille yhteisistä tutkinnon osista ja valinnaisista tutkinnon osista.

Yhteiset tutkinnon osat:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen
  • Asunto-osakkeen myyntitoimeksiannon hoitaminen
  • Asuinkiinteistön myyntitoimeksiannon hoitaminen

Valinnaiset tutkinnon osat: 

  • Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen
  • Ostotoimeksiannon hoitaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinnon kiinteistönvälityksen osaamisala soveltuu kiinteistöjen ja huoneistojen arvon arviointiin, myyntiin ja vuokraukseen liittyvissä tehtävissä työskenteleville, kiinteistönvälitysalan myyntineuvottelijoille, myyntisihteereille, esimiehille ja kiinteistönvälitysalan yrittäjille.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy 10 koulutuspäivää kahden päivän jaksoissa, ohjattua etäopiskelua, LKV-harjoituskoe ja palaute sekä arviointikeskustelu. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta Espoossa: 980€

Koulutuksen hinta Oulussa: 660€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: