Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinointiviestintä – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
18 kuukautta
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
6.2.2020
Haku päättyy: 30.1.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Markkinointiviestintä – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Tämä tutkinto auttaa sinua kehittämään organisaatiosi markkinointia. Teorian ja viitekehysten lisäksi saat käyttöösi työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestintää. Lisääntyvä asiakasymmärrys ja johdonmukainen tavoiteasetanta edistävät samalla organisaatiosi liiketoimintaa. 

Kehitä organisaatiosi markkinointiviestintää

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sinulle sen perusteella, mitkä ovat tavoitteesi ja omat nykyiset työtehtäväsi. Kehität oman organisaatiosi markkinointiviestintää jo koulutuksen aikana, sillä harjoitukset liittyvät suoraan omaan työhösi. Valinnaiset kurssit mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi brändin johtamiseen, digitaaliseen markkinointiin tai markkinointiviestinnän suunnitteluun. 

Kyseessä on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jonka suorittaminen edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinointiviestintä – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto sopii kokeneille markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville.

Aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on 18 kk. Siihen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä, verkkokursseista ja aktiivisesta digiläsnäolosta. Etäopiskelun aikana sovellat koulutuspäivien sisältöjä omaan työhösi. 

Kaikille osaamisaloille yhteinen tutkinnon osa:

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Brändin kehittäminen
  • Digitaalinen markkinointiviestintä
  • Markkinointiviestinnän suunnittelu ja kehittäminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1590 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinointiviestintä – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinointiviestintä – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: