Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
2 kk (2 pv)
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
28.10.2019
Haku päättyy: 17.10.2019
   
Espoo
Avoin koulutus

Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen

Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen -kurssin opeilla kykenet rohkeasti uudistamaan oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista.

Syvennyt moderneihin, ketteriin henkilöstöjohtamisen tapoihin ja saat välineet, joilla analysoit oman organisaatiosi henkilöstön johtamisen nykytilaa. Selvität kriittiset kehityskohteet ja tiedät, millä välineillä tarttua niihin. Tuloksena on henkilöstöjohtamisen malli, jossa henkilöstön potentiaali saadaan tuottavammin käyttöön.

​Koulutuksen hyödyt yritykselle

Henkilöstö, yrityksen tärkein voimavara, edellyttää modernia ja suunnitelmallista johtamista. Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen -kurssille osallistunut osaa luoda organisaatioon henkilöstön johtamisen mallin, joka tuottaa kilpailukykyä ja arvoa. Hän analysoi yksityiskohtaisesti organisaation henkilöstöjohtamisen nykytilan ja kehittää muutoskohteille parannustoimenpiteet. Tuloksena on ketterät, arvoa luovat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy

  • 2 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 7–10 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • vaativissa ja vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville
  • henkilöstöjohtajille ja henkilöstöjohtamisen otona tekeville
  • mm. henkilöstöpäälliköille, HR Managereille, liiketoimintajohtajille, toimitusjohtajille, hallintojohtajille, aluepäälliköille ja talousjohtajille.

Koulutuksen sisältö


Kustannukset

1830 € + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen täytä seuraavat tiedot: