Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
1 030 EUR + alv 24 % (yht. 1 277,20 EUR)
13.2.2020
Haku päättyy: 6.2.2020
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Henkilöstöjohtajan tutkinto

Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys -kurssilla löydät omaan organisaatioosi sopivat mallit uusien osaajien etsintään ja perehdytykseen sekä henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Kurssilla käydään läpi rekrytointi- ja perehdytysprosessit yksityiskohtaisesti, ja saat käyttöösi nykyaikaiset keinot löytää organisaatioosi sopivat osaajat. Lisäksi syvennyt henkilöstön osaamisen kehittämisen moderneihin tapoihin ja muotoihin. Luot organisaatioosi mallit tai kehität jo olemassa olevia ammattilaisen ohjauksessa.

Koulutuksen hyödyt yritykselle

Kun organisaatioon kaivataan uutta osaamista, rekrytointiprosessin sekä henkilöstön osaamisen kehittämisen tapojen on oltava kunnossa. Tällä kurssilla kehitetään käytännössä omaan organisaation mallit rekrytointiin, perehdytykseen ja osaamisen kehittämiseen.

Osallistuja tuntee nykyaikaiset rekrytointikanavat ja tietää, miten niistä tavoitetaan omaan organisaatioon sopivat osaajat. Toimivan perehdytysprosessin myötä uudet osaajat pääsevät nopeasti, motivoituneina ja innostuneita uuteen työhön. Uuden osaamisen tarpeeseen vastataan ennakoivasti myös henkilöstön osaamisen kehittämisellä, johon osallistuja osaa valmistella suunnitelman ja käytännön toimenpiteet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu:

  • HR-ammattilaisille
  • esimiehille
  • muille, jotka osallistuvat roolissaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen, rekrytointiin tai perehdytykseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 1 kk ja siihen sisältyy:

  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua etäopiskelua 7–10 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kustannukset

1030 € + alv 24 %

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys täytä seuraavat tiedot: