Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektijohtamisen koulutusohjelma

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
6 kuukautta
   
Espoo
Avoin koulutus

Projektijohtamisen koulutusohjelma

Monessa yrityksessä ja organisaatiossa ollaan siirtymässä projektimaiseen toimintatapaan. Tämän koulutusohjelman käytyäsi hallitset keskeisimmät projektitoiminnan periaatteet ja voit toimia sparraajana omassa työyhteisössäsi. Sinulla on kokonaiskuva projektijohtamisesta ja onnistuneen projektin läpiviennin keskeisistä osatekijöistä.

Koulutukseen liittyvät tehtävät sovellat omaan työhösi. Omaan käyttäytymistyylin tutustuminen avaa monia vuorovaikutuksen tiedostamattomia lukkoja ja väärinymmärryksiä. Opit myös, miten projektin tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii projektipäällikkönä toimineille tai jo useampiin projekteihin osallistuneille, joiden tavoitteena on tulevaisuudessa toimia projektien johtamisen tehtävässä. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä erityistä pohjakoulutusta.

Aikataulu

Koulutus kestää 6 kk, ja se sisältää 8 koulutuspäivää sekä etäopiskelua omaan tahtiin.

Koulutuksen sisältö

Projektijohtamisen koulutusohjelma koostuu kuudesta eri kurssista, jotka käsittelevät itsensä johtamista, tilannejohtamista ja projektinhallintaa.

Koulutuksen alussa tutustut omaan käyttäytymistyyliisi DiSC®-profiilin avulla. Omaan käyttäytymistyylin tutustuminen avaa monia vuorovaikutuksen tiedostamattomia lukkoja ja väärinymmärryksiä.

Tilannejohtajamisen kurssilla opit johtamaan tilanteen ja projektiryhmäläisten todellisten tarpeiden, et omien oletustesi mukaisesti. Opit tietämään milloin tiimiläinen tarvitsee ohjeita, milloin kannustusta ja milloin lisää haasteita. Kun tiimiläisesi turhautuu ja taantuu eikä suoriudu tehtävästään, tilannejohtajana saat hänet takaisin raiteille. Opit miten projektin tärkein voimara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalin. Jokaisen työntekijän itsensä johtamisen taidot muokkaavat työkulttuurista tehokkaan, innovatiivisen ja energisen.

Projektinhallintaan keskittyvissä kursseissa käsitellään projektin lähtökohtaa ja päämäärää, johtamista sekä tuloksia. Opit käytännössä, miten johtaa projektiasi hallitummin, ammattimaisemmin ja ymmärrät, miten kehittää projektin onnistumiseen vaikuttavia tekijöitä.

Minä johtajana

 • Henkilökohtainen DISC –profiili
 • Itsetuntemus ja kommunikaatio
 • Oman johtajuuden kehittämissuunnitelma

Ihmisten johtaminen projekteissa

 • Tavoitteen ja tehtävän asettaminen
 • Johtamistilanteet ja erilaiset johtamistyylit
 • Vuoropuhelu ja palaute projekteissa

Projektien strateginen johtaminen

 • Liiketoimintastrategian ohjaava voima
 • Kehityshankkeiden johtaminen
 • Projektikulttuurin kehittäminen

Projektien organisointi

 • Arvon tuottaminen ja sidosryhmien hallinta
 • Muutosten ja riskien hallinta
 • Yhteinen tilannekuva ja projektiviestintä

Projektien ketterä toteuttaminen

 • Ketterä tiimin johtaminen
 • Kokeilukulttuuri
 • Agile, Lean, Kanban - käytännöt

Kustannukset

3950 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektijohtamisen koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!