Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
   
Espoo
Avoin koulutus

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Uudista rohkeasti oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista. Kurssilla syvennyt moderneihin henkilöstöjohtamisen tapoihin. Selvität kriittiset kehityskohteet ja tiedät, millä välineillä tarttua niihin.

Koulutuksen hyödyt

Henkilöstö, yrityksen tärkein voimavara, edellyttää modernia ja suunnitelmallista johtamista. Strateginen henkilöstöjohtaminen -kurssilla opit luomaan organisaatioon henkilöstön johtamisen mallin, joka tuottaa kilpailukykyä ja arvoa.

Koulutuksessa analysoit organisaatiosi henkilöstöjohtamisen nykytilan ja kehität muutoskohteille parannustoimenpiteet. Tuloksena on ketterät, arvoa luovat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilöstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strateginen henkilöstöjohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville, kuten henkilöstöjohtajille, sekä muille henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävissä toimiville. Se tuo hyvän perustan henkilöstöjohtamiseen myös mm. talous-, hallinto- ja aluejohtajille.

Aikataulu

Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä n. 7 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 7,5 op.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen keskeiset teemat

  • Henkilöstöjohtamisen rooli johtamisessa
  • Millainen HR tuo kilpailuetua
  • Henkilöstöjohtamisen arvoketju
  • HR-ammattilaisen osaaminen

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kouluttaja

Riitta Viitala, professori, Vaasan yliopisto

Anne Haggrén, henkilöstöammattilainen, AH Consulting Oy

Kustannukset

1830 € (+ alv 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strateginen henkilöstöjohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strateginen henkilöstöjohtaminen täytä seuraavat tiedot: