Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
Avoin koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Espoo
10.3.2020  
940 EUR
Oulu
11.3.2020  

Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto

Taloushallinnon alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto antaa varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti. Kyseessä on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Siinä osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Koulutuksen jälkeen osaat tulkita talouden keskeistä lainsäädäntöä ja toimia sen mukaisesti. Koulutus syventää ymmärrystäsi taloushallinnon roolista osana omaa organisaatiotasi ja sen liiketoimintaa. 

Hanki tarvitsemasi taloushallinnon osaaminen

Ammatillinen tutkinto räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Taloushallinnon tutkinnon osat

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osaamispistettä (osp)

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitset 1–2 tutkinnon osaa:

  • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen, 60 osp
  • Tilinpäätös ja verotus, 60 osp
  • Reskontran hoitaminen, 60 osp
  • Palkanlaskennan hoitaminen, 60 osp
  • Kannattavuuslaskenta ja budjetointi, 60 osp
  • Taloushallinnon neuvontapalvelujen hoitaminen, 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 2, joista valitset 0–1 tutkinnon osaa:

  • Projektihallinta, 60 osp
  • Toisen osaamisalan tutkinnon osa, 40–60 osp
  • Tutkinnon osa tai osat toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta, 20–60 osp.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan ammattitutkinto ja siinä taloushallinnon osaamisala sopii taloushallinnon tehtävissä toimiville. Jos työtehtäväsi liittyvät esim. kirjanpidon hoitamiseen, tilinpäätöksen laatimiseen, palkanlaskentaan, reskontrien hoitamiseen, sisäiseen laskentaan, on koulutus sinulle tarkoitettu. Tutkinto on aiemmalta nimeltään taloushallinnon ammattitutkinto.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Koulutus kestää n. 12 kk. Siihen sisältyy 8–12 koulutuspäivää sekä 5–7 h etäopiskelua viikossa. Koulutuspäivien määrä riippuu valitsemistasi tutkinnon osista ja kursseista.

Kustannukset

Koulutuksen hinta Espoossa: 940€

Koulutuksen hinta Oulussa: 450€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: