Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
joustava aloitus
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi

Työoikeus esimiestyössä -verkkokoulutus valmistaa sinua rooliisi esimiehenä työlainsäädännön kannalta. Kurssin käytyäsi tiedät, miten johtaa tiimiäsi työlainsäädännön puitteissa, tiedät työnantajan, esimiehen ja työntekijän vastuut sekä velvollisuudet, pystyt toimimaan johdettaviesi sekä ylimmän johdon odotusten mukaisesti, osaat ennaltaehkäistä ja valmistautua ongelmatilanteisiin sekä kykenet johtamaan tiimiäsi tasapuolisesti ja edistät oikeudenmukaisen organisaatiokulttuurin rakentamista.

Työoikeus esimiestyössä -verkkokoulutuksen voit suorittaa omaan tahtiisi sinulle sopivaan aikaan

Esimiehen roolin perustana on työlainsäädäntö. Tällä verkkokurssilla opit työn tekemiseen liittyvät lait, jotka sinun esimiehenä on tunnettava. Opit, kuinka tuet työn tekemistä, tavoitteiden saavuttamista ja hyvän työyhteisön ja ilmapiirin syntyä. Osaat ennaltaehkäistä ja valmistautua ongelmatilanteisiin ja johdat tiimiäsi tasapuolisesti.

Kurssin teemoja:

  • esimies työnantajan edustajana
  • esimiehen ja työntekijän vastuut, oikeudet ja velvollisuudet
  • rekrytointi, työsopimusasiat, työturvallisuus ja haastavat tilanteet.

Verkkokurssilla opiskelet juuri sinulle sopivaan tahtiin. Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön. Koulutettavalta säästyy aikaa ja yritykseltä kustannuksia, kun opintoja voi suorittaa itselle sopivana aikana missä ja millä laitteella tahansa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Verkkokurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville, esimieheksi ryhtyville ja esimiehille, jotka haluavat kerrata osaamistaan.

Aikataulu

Opiskelutunnukset ovat voimassa 3 kk.

Koulutuksen sisältö

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi koostuu seuraavista kolmesta aihealueesta.

Esimies työnantajan edustajana

  • Tässä osiossa perehdyt työnantajan ja työntekijän väliseen sopimussuhteeseen. Tutustut työantajan oikeuksiin ja velvollisuuksiin, työnjohto-oikeuteen, työturvallisuusvastuuseen ja työhyvinvointiin. Opit, mikä on esimiehen tehtävä ja rooli työnantajan edustajana.

Työntekijän oikeudet ja velvollisuudet

  • Opit huolehtimaan työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista omassa esimiesroolissasi, mutta myös valvomaan johtamiesi työntekijöiden oikeuksia ja velvollisuuksia.

Työoikeus esimiehen arjessa

  • Tässä osiossa valmistaudut käytännön esimiestyön tuomiin ilon hetkiin, haasteisiin ja vaikeisiinkin ongelmatilanteisiin. Opit toimimaan esimiehen roolissa niin, että varmistat sekä lain että työntekijöiden ja työnantajan edun toteutumisen.

Kustannukset

200 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: