Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestijän tutkinto

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
3 800 EUR + alv 24 % (yht. 4 712 EUR)
26.3.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Viestijän tutkinto

Viestijän koulutusohjelmassa kehityt monipuolisena viestijänä, kirjoittajana ja viestinnän toimenpiteiden organisoijana. Saat osaamista ja uusia ideoita viestinnän tehtäviisi ja opit toteuttamaan päivittäistä viestintää suunnitelmallisemmin.

Jos haluat varmuutta työhösi viestinnän operatiivisissa tehtävissä tai tähtäät viestinnän tehtäviin, Viestijän koulutusohjelma tukee sinua tavoitteissasi. Koulutus ei edellytä alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta viestintätyöstä. Koulutus sopii myös muun alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa viestinnän osaamistaan.

Tässä uudessa viestintäkoulutuksessa on kaikille yhteisten sisältöjen lisäksi valinnaisia kursseja, joista saat rakennettua itsellesi sopivan kokonaisuuden. Koulutusohjelma korvaa Markkinointi-instituutin perinteikkään Tiedottajan tutkinnon, MTi.

Tavoitteet ja hyödyt

Viestijän koulutusohjelman aikana hiot viestijän työssä tarvittavia taitoja: 

  • Saat kokonaiskuvan yritysviestinnästä ja viestintätyön eri osa-alueista.
  • Opit kirjoittamaan sujuvammin ja selkeämmin eri välineisiin sekä kehität omia vuorovaikutus- ja esiintymistaitojasi.
  • Perehdyt monikanavaiseen viestintään ja opit valitsemaan viestintätilanteeseen tehokkaimmat kanavat.
  • Opit tuottamaan ammattimaisia kirjallisia ja visuaalisia verkkosisältöjä.   
  • Saat kokonaiskuvan sosiaalisen median merkityksestä ja opit hyödyntämään sitä työssäsi.
  • Perehdyt tavoitteelliseen viestinnän suunnitteluun ja opit tekemään viestintäsuunnitelman esim. projektille tai tapahtumalle.

Koulutuksen hyödyt yrityksille

Tämä monipuolinen viestinnän koulutus kattaa yritys- ja yhteisöviestinnän kokonaisuuden. Koulutuksesta saa sekä uusia ideoita että käytännön osaamista viestinnän ja vuorovaikutuksen tehostamiseksi. Osallistujalle kootaan valinnaisista kursseista työnantajan tarpeisiin sopiva koulutusohjelma.

Ajantasaiset viestintätaidot säästävät yrityksen aikaa ja rahaa, koska ne tehostavat arjen työskentelyä. Viestintä kytkeytyy kaikkeen organisaation tekemiseen. Ilman sujuvaa vuorovaikutusta ja viestintää hyvätkin suunnitelmat voivat jäädä puolitiehen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • viestinnän ja markkinoinnin operatiivisissa tehtävissä työskenteleville yrityksissä, järjestöissä ja julkisella sektorilla (esim. viestintäassistentti, markkinointiassistentti, viestintäkoordinaattori, markkinointikoordinaattori, tiedottaja)
  • viestinnän alalle tähtääville
  • johdon assistenteille, HR-assistenteille ja muille, joiden työtehtävät edellyttävät vahvaa viestinnän osaamista.

Aikataulu

Koulutus kestää 10–12 kk. Siihen sisältyy 10–11 koulutuspäivää ja 3–5 h etäopiskelua viikossa omaan tahtiin.

Kustannukset

3800 €+ alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestijän tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto täytä seuraavat tiedot: