Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
1 300 EUR + alv 24 % (yht. 1 612 EUR)
30.1.2020
Haku päättyy: 24.1.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa -koulutuksessa opit hyödyntämään sosiaalista mediaa verkostoitumiseen ja ammatillisen profiilin rakentamiseen.

Opit tuottamaan suunnitelmallisesti sisältöjä sosiaalisen median kanaviin. Markkinointi-instituutin some-koulutuksessa syvennytään hyvin käytännönläheisesti erityisesti LinkedIniin ja Twitteriin. Otat koulutuksessa käyttöön uuden some-profiilin ja rakennat sen tavoitteitasi tukevaksi.

Koulutuksen hyödyt sinulle

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa -koulutuksen jälkeen

  • osaat hyödyntää sosiaalista mediaa ammatilliseen verkostoitumiseen ja oman ammatillisen profiilisi rakentamiseen verkossa ja somessa
  • osaat tuottaa vaikuttavaa some-sisältöä ja hyödyntää sosiaalista mediaa tiedonhankinnassa
  • tunnet keskeisimmät sosiaalisen median kanavat ja olet ottanut itsellesi käyttöön uuden some-kanavan ammatilliseen käyttöön
  • tiedät mitä some-kehityksessä tapahtuu juuri nyt.

Koulutuksen hyödyt yritykselle

Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat kiinnostavampia kuin yritykset. Työntekijälähettiläät kasvattavat yrityksen näkyvyyttä ja kiinnostavuutta, kirkastavat brändiä ja luovat arvokasta keskustelua verkkoon. On työnantajan etu, että sen työntekijät verkostoituvat ja toimivat aktiivisesti sosiaalisen median kanavissa.

Koulutuksessa osallistuja oppii, miten juuri hän voi hyödyntää sosiaalista media omassa ammatillisessa kasvussaan, verkostoitumisessa ja tiedonhankinnassa. Hän oppii sisällöntuotannon periaatteet ja ymmärtää, miten omalla some-tekemisellään edistää työnantajansa verkkonäkyvyyttä ja palveluiden houkuttelevuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille asiantuntijatyötä tekeville, jotka haluavat kehittää omia sosiaalisen median taitojaan. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään sosiaalisen median peruskäsitteiden ymmärtämistä, mutta omia some-profiileja ei tarvitse olla valmiina. Koulutus sopii erinomaisesti myös uutta työpaikkaa etsiville, jotka haluavat vakuuttaa työnantajat osaamisestaan verkkonäkyvyydellä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy:

  • 2 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 2–5 h viikossa.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • Sosiaalinen media asiantuntijan työvälineenä
  • Sosiaalisen median palvelut

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1300 € + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa täytä seuraavat tiedot: